Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik nektek Justin Bieber? Fiuk, ti mit gondoltok réla?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 15:38
11/22 anonim válasza:
12/22 anonim válasza:
Minden lány azt mondja , hogy féltékenyek vagyunk!!!!
Ez igaz HA azt vesszük , hogy mennyi csaj bukik rá miközben egy 160 cm-es kis kaki akinek 10 éves a hangja!
LÁNYOOOK! MIT SZERETTEK ÍGY BENNE????? :OOOO
13/22 anonim válasza:
haha17 , kb 175 centi körül van (:
15/22 mus musculus válasza:
A lányok imádják a csecse pofija és a nyálgép zenéje miatt, a fiúk pedig féltékenyek, mivel úgy érzik, nekik jobban kijárna ez az imádat. Persze általánosságban beszélek, én spéci nem szeretem őt, túl langyis és őszintén nem értem, mit esznek rajta a társaim.
16/22 anonim válasza:
Én imádom!! Tehetséges helyes normális és nem nyálgép!
ÉS megérdemli hogy híres legyen.
17/22 anonim válasza:
utolsó hozzászóló teljesen egyetértek veled..:) Megérdemli hogy híres legyen..:) És én is IMÁDOM ŐT..:) Csak az szomorít el hogy Magyarországra valahogy sosem akar eljönni..:'(
19/22 anonim válasza:
mivel ez regi kerdes ezert elmondom h regen nem szerettem se a zenejet se a kinezetet .. egyaltalan nem de mikor kijott a boyfriend albuma azoootaaa imadom*-* az uj zeneit is imadom es a kinezete is 63826382929szer jobb leeett :$ leginkabb a haja miatt meg mert izmos meg mert magasabb lett stb nagyon imadom:-:)))
20/22 anonim válasza:
Egyszerűen utálom! Gusztustalan. /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!