Mit gondoltok Justin Bieber-ről? (FIÚK) (LENT)
Figyelt kérdés
Most azt akartátok irni,hogy b.zi meg minden. De rájöttem,hogy fiúk azért utáljuk mert az összes olyan lánynak tetszik aki neked tetszik és féltékeny vagy rá én is lemondom amúgy. De nézzétek meg ő hova jutott 17 évesen vezeti a youtube legnézettebb videók toplistáját. Gazdag. jól néz ki. És Minden lányt megkap.2011. jún. 16. 19:10
1/9 A kérdező kommentje:
12/F
2011. jún. 16. 19:13
3/9 anonim válasza:
XDXD Ez nagyon szánalmas és gyerekes dolog, mindenki tudja, hogy egy nagy b.uzi, ÚTÁLJUK!!!! És nem túl sok olyan lány van, akinek tetszik, tapasztalatból tudom, undorító egy lény!!! Senki se féltékeny rá, mindenki értékesebb annál a köcsögnél!!!! 14/L
4/9 A kérdező kommentje:
dehogyismnem
2011. jún. 16. 19:38
6/9 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel. Én szívesen lennék a helyében; akik meg beszólnának , azokat leszarnám...
7/9 A kérdező kommentje:
jah...
2011. jún. 16. 20:38
9/9 anonim válasza:
1. Justin Bieber NEM NÉZ KI JÓL
2. A lányok csak azért kedvelik mert nyálas B..zi
3. Nem kap meg minden lányt !!!!!!!!!
4. A nem vagyunk rá féltékenyek csak undorodunk tőle hogy fiú de puncija van
5. menj és nyald kőrbe ha ennyire tetszik neked !!!!!!!!%!!%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!