Mit gondoltok Justin Bieberről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 18:40
2/34 anonim válasza:
Megint csak egy nyálas kisfiú, akinek énekhangja nuku,de a kis tizenéves tinik megvesznek érte, de csak addig amíg nem jön még egy nyálas kiscsávó...:D
3/34 anonim válasza:
de akkor is *.* olyan jóól néz ki(L)(L)
4/34 anonim válasza:
Azt, hogy egy nyálas kisfiú, akinek valószínűleg még a p*cse sem állt fel, de már benyomnak a médiába. Tehetsége nincs, csak "szép, helyes" külseje. Tipikus "egyperces" sztárocska, akire két-három év múlva már senki nem fog emlékezni.
5/34 anonim válasza:
Nincs is szép, helyes külseje, elég gyagyin néz ki, bár lehet, hogy ilyen 13 évesen tetszett volna nekem is. Előszőr azt hittem hogy a gyerek 13 éves, utána hallottam, hogy 16, soha nem nézném el őt 16-nak, még a hangja se mutáltXDDDD
7/34 anonim válasza:
Azt hogy kurwa aranyos.aki nem szállt el magátol, annak ellenére hogy ekkora sztár.jah és még azt is hogy imááádom.
olyan aranyos :O
8/34 anonim válasza:
De hiszen ő nem is akkor sztár XD Még sztárnak sem mondaám, csak ismertebb kölyöknek.
10/34 anonim válasza:
Mi a szar az, hogy sztár? ember 2-3 napja hallottam először róla. A one Time-ró eddig aszittem csaj énekli. Nem szállt el magától - honnan tudod? azt amit énekel, nem tükrözi a valós énjét.. pl: tiger Woods kurv@zott, pedig mindenki tisztelte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!