Mit gondoltok Justin Bieberről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 18:40
11/34 anonim válasza:
A hangja olyan,mint egy 8-9 éves kislánynak,borzalmas.Nem beszélve arról,hogy olyan a feje,mint...najó,ezt nem tudom megfelelő szavakkal leírni,totál csúnya.A haja olyan,mintha sapka lenne rajta.Nem értem,mit esznek rajta a rajongók.Egyébként lány vagyok.
12/34 anonim válasza:
Hát megmondom őszintén hogy ha én nem ismerném ezt a Justin Biebert, csak a számait hallanám, totál azt hinném hogy egy CSAJ ÉNEKEL!!!XD
13/34 anonim válasza:
én 14 éves vagyok...minden lány osztálytársam bomlik érte...én utálom...semmit nem tud csak nyafog a szinpadon...és 1 nyálgép...a mai pasikat akikről a korombeliek azt hiszik h helye (sztárra gondolok) azokat "futószalagon gyártják" pl.: zac efron, justin timberlake, justin bieber, meg1 csomó más...egyszerüen olyan mint ha az öcsém visítana szinpadon... és rtáadásul hülyén is néz ki
15/34 anonim válasza:
AZT HOGY A LEGJOBB PASIA VILÁGON NAGYON JÓ HANGJA VAN NON JÓK A ZENÉI ÉS IMÁDOM ÉS MÉG SOROLHATNÁA JÓ TULAJDONSÁGAIT :dENNYI!:)♥♥♥♥
16/34 szusand válasza:
Szerintem most felkapták és 5 év múlva azt se fogjuk tudni hogy egyáltalán megszületett.
18/34 anonim válasza:
16:49-es!
Van még mit tanulnod...
19/34 anonim válasza:
Justin egy jó énekes. Csiszolatlan gyémánt. Vis Usher most kezelésbe vette szal már ragyogó gyémántxD
Jók a számai, aranyos a mosolya, jó a haja és egyszerűen nagyon helyes! Sokan elvannak tévelyedve vele kapcsolatban. Mindenki azthiszi hogy pár év múlva mindenki elfelejti pedig ez nemigaz, mert midnig lesznek jó ízlésű tinik(:
Általában a fiúk vannak róla rossz véleménnyel mivel a lányok justint istenitik és őket leszarják. Htt röviden ennyi.
Justin<3:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!