Mit gondoltok Justin Bieberről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 18:40
21/34 anonim válasza:
pff.. fogadni mernék hogy fiú vagy (elöző) amúgy te meg bunko. melyik a jobb? ;)
23/34 anonim válasza:
Ja,amúgy meg nem minden lány olyan hülye hogy istenítse ezt a kislányos hangú elcseszett fejű kis senkit.Előző voltam.
24/34 anonim válasza:
szerintem is NAGYON helyes és okos, meg jól énekel!!! és igaz őt istenitik a lányok, és akkor mivan??? fáj az igazság hogy jobb mint ti???? önző majmok!!!!!! justin a legjobb!!! +cuki aranyos és kedves!!!!!
25/34 anonim válasza:
Te fel tudod fogni amit írok?Lány vagyok és UTÁLOM!A barátnőim is utálják.Hát de basszus innen is látszik mennyi eszetek van,hogy nem tudjátok értelmezni mit írok....
12/L
26/34 anonim válasza:
Amúgy meg utálom az ilyen h×lye divatpics×kat akik azért istenítenek egy nyálas kisgyereket mert az a divat. Justin egy nyálas kis senki akire pár hónap múlva senki nem emlékszik. B×sszus én egy hete azt sem tudtam hogy létezik, ti meg itt írogattok hogy mekkora sztár, minden lány kivétel nélkül szereti. A jó nagy sz×rt. Csak ti szeretnétek hogy mindenkinek ilyen sz×r ízlése legyen. Közben azt gondoljátok hogy mekkora h×lye vagyok de közben nem veszitek észre hogy milyen hülyeségeket írtok. Könyörgöm, legalább azt ne higgyétek hogy mindenkinek olyan elcse×zett ízlése van mint nektek. Még fel is vágtok vele. Hihetetlen. Szerintem tartsátok mélységes titokban ha akárcsak egy kicsitis tetszik nektek ez a lányos hangú sz×rzsák. Hány éves? 10? Nézzetek már rá, hányok a fejétől!
27/34 anonim válasza:
Justin Bieber egy szánalmas alak... Mindenkinél száanlmasabb a zenéje a hangja és a stílusa.:D Egy h*lye b*zi... Aki csak azért vágodott be a mai világba mert nyomulnak ráa kiscsajszik, de titokban mégis meleg. HÁHÁ!:)
sajnálom,de ez az igazság.Nem tudjátok elfogadni,igaz?:) Mért is tennétek,a ti kis csöpp eszetekkel? És egy lány vagyok.
Ancseeh voltam
30/34 anonim válasza:
Amúgy csak te és a hülye ribanc kis seggnyalók rajonganak ezért a nagyképű kis szardarabért.és én nem vagyok ribanc mint EGYESEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!