Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok Justin Bieberről?

Mit gondoltok Justin Bieberről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 18:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
29%
Ő egy 16 éves tinisztár, mondhatni mára már bálvány. Pedig a youtube-ról indult, kisfiúként. Vannak ellenvélyemények, és akik bieber pártját fogják, de szerintem valóban tehetséges, hisz nem kedvelnék oylan sokan! Megszólhattok, ti ügyetek! De nekem tetszenek a dalai! Ha esetleg valaki ért valamennyit angolul, az tudja, hogy mindne dala a tinédzserkorosztálynak, főképp a lányoknak szól. Semmi megvetni való csincs abban ha kedveljük. Akik mopst 20-30 évesek, ők is bálványoztak vagy szerettek valamilyne sztárt akkoriban. Szóval új kor, új kedvencek! :) Én további sok sikert kívánok neki, és aki nem szereti, az ne nézze! Hisz nem kötelező!
2010. szept. 9. 20:11
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bálványolok senkit, főleg nem ilyen kis nyivákoló nyálas kisfiúkat. Most szerintetek ő tehetséges? Ugyan már... Csak a h×lye divatp×csák bele vannak zúgva de nekem fogalmam nincs hogy mégis mi a fenéért?! Csak rá kell nézni és akkor már nem is leszel kíváncsi a dalaira. Amik ráadásul még szörnyűek is.

12/L

2010. szept. 10. 13:23
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
sztem aranyos,cuki fiú :)
2011. jún. 30. 17:35
 34/34 anonim ***** válasza:
A mai napon ez a tizedik ilyen kérdés és a válaszok ugyan azok. Valaki leb*zizza valaki azt írja hogy megb*szná! Most komolyan melyik fiú olyan b*zi, hogy megb*szna egy fiút? Nem Justin homo hanem az aki azt állítja róla. Most komolyan ki tudná megmondani az igazat? Miért utáljátok? Azért mert k*rva jó hangja van vagy mert gazdag, mindenki imádja(kivétel titeket) és még egy gyönyörű barátnője is van. Elhiszem hogy féltékenyek vagytok, de ennyire? EZ már kicsit gáz. Komolyan a fiúk többet beszélnek róla mint a lányok. Biztosan sokat álmodoztok arról, hogy énekesek és gazdagok lesztek. Neki ez éppenséggel sikerült. És nem is hiába mivel hatalmas tehetség.
2012. okt. 18. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!