Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fura viselkedésű, nyomulós anyuka elijesztheti lánya udvarlóját?
Ráad. a lánya barátjának a munkatársa is. És hát elég fura a viszony köztük, pedig a fiú már dobta is a lányt=kb 2 hónapja semmi kommunikáció nincs közöttük.
Lehet ez a fő ok? Am. rengetegszer megjegyezte, h nem örül neki, h anyum munkatársa. ÉS ismerve a saját anyám habitusát elégé kikészítő lehet... Ráad. beosztásban anyum a fiú fölött áll, és nagyon kellemetlen a helyzet:/
Én kezdem próbálom elfogadni, h bizonyos okok miatt(pontosan nem tudom, h mi miatt) nem kellettem a srácnak.
De ezek...ölik egymást a munkahelyükön és anyum sokszor kellemetlen szituba hoz engem is...
Igen, nem is akarok semmilyen választ, csak így nem könnyű a felejtés...
Hogy mindig van vmi. Mindig összekapnak vmin, és anyum folyamatosan csak mondja a magáét....
Falra hányt borsó, akármit is pofázok.
És hidd el elég nehéz, mert nyomom rendesen el magamban az érzéseket, de attól még a szívem mélyén tudom, h nagyot dobbanna a szívem, ha meglátnám a srácot...
Ez van, remélem csak abbahagyják majd.
De olyan nevetséges. Felnőtt emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!