Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elijesztene titeket, ha az a nő, akivel ismerkedtek, bele van "bolondulva" a pszichológiába, azon is belül a kriminálpszichológiába?
És úgy általában véve, az elmebetegségekbe, kórtörténetekbe, elmebeteg emberek műveibe. Rengeteg ilyen könyvem van, szerintem az egyik legizgalmasabb téma a világon, mégis, amikor vendégek jönnek, és meglátják a könyvespolcomat, vagy elkezdek erről beszélni, ijesztőnek tartanak, vagy azt hiszik, hogy én sem vagyok normális:D Értem én, hogy miért váltja ki ez a téma ezt a reakciót, de érdekel, hogy az itt szörfölők közt hányan gondolják ugyanígy.
Korotokat is írjátok le,legyetek szívesek.
Én csak azokkal a nőkkel nem tudok együtt lenni, akik megvannak győződve, hogy én mikor mit gondolok, mert a pszichológia ezt mutatja.
Na ez az amit egy napig nem bírnák ki. Ha ezt nem veti rám, akkor semmit nem ront, vagy javít az, hogy pszichológiát szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!