Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elijesztene titeket, ha az a nő, akivel ismerkedtek, bele van "bolondulva" a pszichológiába, azon is belül a kriminálpszichológiába?
És úgy általában véve, az elmebetegségekbe, kórtörténetekbe, elmebeteg emberek műveibe. Rengeteg ilyen könyvem van, szerintem az egyik legizgalmasabb téma a világon, mégis, amikor vendégek jönnek, és meglátják a könyvespolcomat, vagy elkezdek erről beszélni, ijesztőnek tartanak, vagy azt hiszik, hogy én sem vagyok normális:D Értem én, hogy miért váltja ki ez a téma ezt a reakciót, de érdekel, hogy az itt szörfölők közt hányan gondolják ugyanígy.
Korotokat is írjátok le,legyetek szívesek.
Nekem is vannak néha ilyen fellángolásaim, amikor ilyen nem túl vonzó témák kezdenek el érdekelni, úgyhogy én nem ütköznék meg rajta.
20F
Hasonló-hasonlót vonz. Beteg elme.
Szóval én elkerülnélek téged egy pasi helyében.
Van, ami tényleg borzasztó.
Limewax - Chikatilo? >:D
de ami még ennél is keményebb: Novák Laci haja a barátok köztben :DDDD Annál borzasztóbbat úgy sem tudsz :DD Azt überelni nem nagyon lehet a borzadályok szintjén.
fukin sick:
Én is ugyanilyen dolgok után érdeklődöm mint te, bár nem ilyen intenzíven, de nem hiszem, hogy problémát okozna.
Amúgy a terveim között szerepel akár kriminálpszichológusként dolgozni vagy a Rendőrség kötelékein belül akár, de egy tökös pasinak ez nem hiszem hogy gondot jelent. :)
27/N
Lenne egy közös témánk...Mondjuk engem kifejezetten a pszichopatológia érdekel, de a kriminálpszichológia sem áll tőlem távol.Nem kavar föl, ha egy nőnek (meg alapjában véve bárkinek) fura hobby-ja van (nekem is van egy pár, hidd el...) , sokkal inkább irritál az ellenkezője, ha semmi nem érdekli és mindent ignorál.
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!