Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mi a véleményetek egy ilyen pasiról?
Figyelt kérdés
-Imád főzni
-Időnként sportol, de vézna testalkatú
-Szeret olvasni, érdeklik a tudományos témák és a művészet is
-Saját albérletében él
-Napi 10-12ezer forintot keres képzett munkával
-20 éves
-Kék szemű, világos barna hajú
-Idővel szeretne egy saját vállalkozást
-Imád főzni, különleges ételeket is
-Tud romantikus lenni, de nem mindig lehet könnyen közel férkőzni hozzá
-Szeret sétálni, írni, rajzolni is. Max nem nagyon tud :D
2013. szept. 29. 16:51
31/44 anonim válasza:
Természetesen imponáló :) de többet kell bizonyítania ahhoz, hogy igazán közel kerüljön hozzám, hisz vannak ennél nagyobb prioritással bíró dolgok is :)
18L
32/44 anonim válasza:
Szerintem először a külsőd érdekel mindenkit, aztán a tulajdonságaid.
33/44 anonim válasza:
"Tud romantikus lenni, de nem mindig lehet könnyen közel férkőzni hozzá "
Emiatt biztos lennének köztünk konfliktusok. :D
34/44 anonim válasza:
hogy a viharba keresel te napi 10-12 ezer forintot?beavatsz a titokba?
35/44 anonim válasza:
Ó Rómeó, miért vagy te Rómeó? :D
38/44 anonim válasza:
Főzőcskézhetsz tovább egymagadban, ha kicsi a f-szod. Akkor sz.rt se ér. :D
39/44 anonim válasza:
A napi 10-12K forint engem is erdekel, amugy meg szerintem kicsit kamu szag van, de latod meg ha igaz is, itt az igenyek a csillagos eget verik...
40/44 anonim válasza:
informatikusként, 4 nyelv anyanyelvű ismeretével jóval többet is lehet keresni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!