Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők mi a véleményetek ilyen stílusú pasiról?
19 éves vagyok.
Zenei stílus : Country, country-pop ( Favorite: Taylor Swift ) de még szeretem : Nicole Scherzinger,Enrique Iglesias,Christina Perri,Shakira, Jennifer Lopez.
Film stílus : Romantikus,Romantikus dráma,Dráma,Vígjáték.
Öltözködés : Egyszerű sima ruhák, viszont nagyon szeretem az ingeket így általában farmer(hosszú,rövid) + bármilyen ing(rövid,hosszú,csíkos,kockás stb... + tornacipő,sportcipó,alkalmi cipő.
Beszéd : Nagyon csendes, randikon szinte alig beszélek,ha akarok se tudok sokat beszelni "szóval kicsit-nagyon kuka"
Párkapcsolat: Maximum 2 év volt.Egy kapcsolatban fontos számomra, hogy ne csak a barátnőm legyen a "barátnőm" hanem barát is + romantika :) pl. egyszer eljátszottam este 11 után egy panelház előtt Rómeót ( dobáltam az ablakát hogy jöjjön le. )
hogy nézel ki? van e pénzed? mennyi a testsúlyod, meg a testtömegszázalékod?
ami informáciot leirtál abbol inkább csak a személyiségedre lehet következtetni, az meg ugye senkit nem érdekel
nekem már már tul romantikus vagy.. az előző barátom érzékeny tipus volt és hát lehet ő már nagyn sarkitott volt de isten ments egy darabig az ilyenektől... (nem nem azzal volt a gond hogy érzékeny, hanem azzal hogy a végén már nem a barátnőjének éreztem magam hanem egy 5 éves kisgyerek anyjának akinek szeparációs félelmei vannak ezért hisztizik nyafog és nem engedi el az anyja szoknyáját mégis makacs és ha mondanak neki valamit dirket nem azt csinálja.... plusz nem tudta megoldani a problémáit csak nyávogott+öngyilkossági ksérlet, de ami nagyon betett hogy sajnáltatta magát a beszédhibája miatt mert hogy csufolják lenézik az emberek, de amikor az a dadogos rapper volt a csillagszületikbe kiröhögte hogy menjen már hogy dadog -.-")
szóval ez még semmit se mond el róla :)
Többi kérdésre válaszolva : 80kg 180 cm
anyagi helyzet : nem a legjobb
nem vagyok meleg szóval a hajzselédet dugd fel a kis húgodnak te chat fighter.
nem vagyok érzékeny amit az utolsó kommentár irt ennyire nem.
Ha kék a szemed akkor lecsapok rád xD
hol tanulsz/dolgozol?
(azt nem értem hogy miért fürdőben fotozkodnak a fiúk)
Tanulok :D Nyíregyháza és Barna szemem van :) Már nem kellek ? :( :)))
Egyébként priviben kérhetsz élérhetőséget :D
Jjjuj nyir1háza..az messze van. Èn soproni vagyok xD
Ès nem kellesz xD mert fürdőben pózerkodsz :O XD :):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!