Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők mi a véleményetek ilyen stílusú pasiról?
19 éves vagyok.
Zenei stílus : Country, country-pop ( Favorite: Taylor Swift ) de még szeretem : Nicole Scherzinger,Enrique Iglesias,Christina Perri,Shakira, Jennifer Lopez.
Film stílus : Romantikus,Romantikus dráma,Dráma,Vígjáték.
Öltözködés : Egyszerű sima ruhák, viszont nagyon szeretem az ingeket így általában farmer(hosszú,rövid) + bármilyen ing(rövid,hosszú,csíkos,kockás stb... + tornacipő,sportcipó,alkalmi cipő.
Beszéd : Nagyon csendes, randikon szinte alig beszélek,ha akarok se tudok sokat beszelni "szóval kicsit-nagyon kuka"
Párkapcsolat: Maximum 2 év volt.Egy kapcsolatban fontos számomra, hogy ne csak a barátnőm legyen a "barátnőm" hanem barát is + romantika :) pl. egyszer eljátszottam este 11 után egy panelház előtt Rómeót ( dobáltam az ablakát hogy jöjjön le. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!