Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen stílusú, kisugárzású lányokról, nőkről?
http://www.youtube.com/watch?v=sdIp-c0ExO0
Persze ez az öltözék egy hétköznapon nem elképzelhető, és nem a vetkőzésen van a hangsúly, hanem a kisugárzásán. Mondjuk hasonló hajviseletet, sminket kedveli, és inkább az elegánsabb öltözködés felé hajlik. Szinte egyáltalán nem hord semmi sportosat, minden fehérneműje csipkés, stb...
Én nem találom vonzónak..
Én személy szerint jobban szeretem a diszkrét mosolygós lányokat akiken nincs is smink
Mondjuk ez a lány hasonlít az ideálomhoz(hajszínt,smink mennyiségét kivéve)
dita von thesse nagyon öregesen öltözik a hétköznapokban. lehet vörös szönyegen istennö ha sztriptizel akkor szexistennö de a stilusa katasztrofa. ezek alapján a sztriptizelös video alapján nem lehet sokat levonni.ki ne szeretné?szexys a csaj alapbol de itt van néhány ruha ami az ö stilusa ( pin up)
Először is Stílus 10 pont!
Imádoom ezt a nőt! Az alakja isteni, és szerintem smink nélkül is gyönyörű! Ráadásul ami a kisugárzását illeti, hát szerintem tündéri kis nő! És külön megjegyezném, hogy imádom, amikor beszél, a hangja, a mosolya... teljesen odáig vagyok érte! És akkor még nem is beszéltem a kis vetkőzéseiről... :) ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!