Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsen barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen barátom?

Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok. Szerintem szép vagyok és azért érettebb vagyok mint az a sok nyikhaj cica. nem tartom magam ribinek sem.

2013. szept. 29. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudnál fényképet linkelni magadról ? :)
2013. szept. 29. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:
sajna nem. telefonról vagyok. De már elkeserít hogy nálam butább és csúnyább lányoknak meg van :(
2013. szept. 29. 14:17
 3/9 acelsziv ***** válasza:
100%
lehet, hogy szép arcod van és talán jó alakod is... De - amint látod - ez nem minden. Kell a megfelelő kisugárzás és hozzáállás is és fontos az emberi tulajdonság.
2013. szept. 29. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Szoktál néha kimozdulni a szobádból a sulin kívül? Ne várd, hogy majd házhoz jönnek a pasik :) Ha esetleg a kommunikáció nehézkes, akkor is ott vannak a társkeresők. Ha nem tetszik a netes megoldás, akkor bizony el kellene menj szórakozni a barátnőiddel.
2013. szept. 29. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:
de milyen kisugárzás kell?
2013. szept. 29. 14:32
 6/9 A kérdező kommentje:
de buszsofőrökkel hogy ismerkedjek?
2013. szept. 29. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Buszsofőrökkel? Most hogy jön ez ide? :D
2013. szept. 29. 14:37
 8/9 Feke88 ***** válasza:

Lehet, hogy nem látják rajtad, hogy nyitott vagy egy kapcsolatra.

Talán kezdj el mosolyogni! Lehetsz akármilyen szép, anélkül nem lesz meg benned az a kis plusz ami kell a pasinak, hogy érdeklődjön is utánad, ne csak a "Demeghúznámwazze!" szaladjon végig az agyán és kb 5mp múlva ne is emlékezzen rád.

Kezdj el gyakran látogatni valami mozgalmasabb helyet és ott egy idő után megismerkedhetsz olyan személyekkel, akik ugyanúgy nap mint nap arra járnak és vagy közülük, vagy rajtuk keresztül megismerkedhetsz a "mesebeli"(igen, mert valójában nem létezik ilyen, de majd rájössz..) nagy Ő-vel!

2013. szept. 29. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű, hogy miért nincs pasid

Mert nem akarsz pasit!!

Elgondolkodtál már rajta, hogy a nálad csúnyább, butább lányok pasiját te vajon elfogadnád-e pasidnak??

Szerintem nem lenne a válasz.

Rinyálsz, hogy nincs pasid, de ha valaki próbálkozik, akkor egyből koptatod. Ezen gondolkodj el

2013. szept. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!