Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen még barátom?
Jo ez valami kamu kerdes. Felsokategorias csaj nincs egyedul, de meg a legocsmanyabb se. Akkora verseny a nok kegyeiert hogy az elkepeszto a 18 es 25 kozottieknel 1500 ferfira jut 1000 no.
Biztosan a te igenyeid, elvarasaid hatalmasak. 23/f
# 5:
Van statisztikai adatod, amivel ezt alá tudod támasztani? Pont az előbb kerestem ilyent és csak 10 évnél régebbi grafikont találtam.
A KSH-s adatokat pedig csak a teljes népességre vonatkoztatva találtam meg, nem volt koronkénti megosztás.
Kérdező, nem szeretnél nekem egy képet küldeni? Kíváncsi vagyok rád.
akkor meg lehet megijednek tőled vagy azt gondolják barátod van.
amúgy meg nem árt ha kicsit biztatod te is aki neked tetszik mer ugy nem fog senki oda menni hozzád
Akkor most kezdhetsz válogatni abból az üzenetáradatból amit a kérdésed indított el. Egyébként az ilyen kérdésekre itt nem lehet választ adni, csak találgatni.
Ja és aki a hülyét 'j'-vel írja...
A leírtak alapján, lehet, hogy tényleg a pasik gyávák odamenni hozzád. Add jelét, hogy lehet próbálkozni nálad...
Sajnálom, hogy van köztük 280 km, mert én szívesen elhívnálak egy randira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!