Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsen még barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen még barátom?

Figyelt kérdés
Elmúltam 17 éves és még egyszer sem volt barátom. Sokszor mondják, hogy nagyon szép meg helyes vagyok. Vékony vagyok. A fenekemig érő fekete hajam van, világosbarnás bőr és zöldes-barnás szemem. Minden barátnőmnek van és volt barátja. Sokszor piszkálnak érte, hogy nekem soha nem lesz:( Van egy olyan lány osztálytársam akit sokan csúfolnak mert nem szép és nagyon kövér is, ferde a foga és neki is volt már 6 barátja. Ápolt vagyok, jól öltözködök, barátságos vagyok, nem vagyok agyon sminkelve. Normálisan öltözködök: balerina cipő, magassarkú, cicanadrág(ritkán, akkor is hosszabb felsővel), tiszta vagyok. Az utcán az emberek sokszor megbámulnak, főleg a fiúk, de semmi sincs. De még butának és h*jének sem vagyok az.
2013. szept. 15. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy? :)
2013. szept. 15. 10:41
 2/18 anonim ***** válasza:
Ebből így nemtudom, de ha küldesz képet lehet többet tudok segíteni! XD
2013. szept. 15. 10:42
 3/18 A kérdező kommentje:
Baden(Ausztria)
2013. szept. 15. 10:43
 4/18 anonim ***** válasza:
leírtnak alapján te vagy az ideálom... talán mert nem nagyon érdekeltek eddig a pasik? vagy a pasik voltak gyávák...
2013. szept. 15. 10:43
 5/18 anonim válasza:
100%

Jo ez valami kamu kerdes. Felsokategorias csaj nincs egyedul, de meg a legocsmanyabb se. Akkora verseny a nok kegyeiert hogy az elkepeszto a 18 es 25 kozottieknel 1500 ferfira jut 1000 no.

Biztosan a te igenyeid, elvarasaid hatalmasak. 23/f

2013. szept. 15. 10:46
 6/18 anonim ***** válasza:

# 5:

Van statisztikai adatod, amivel ezt alá tudod támasztani? Pont az előbb kerestem ilyent és csak 10 évnél régebbi grafikont találtam.

A KSH-s adatokat pedig csak a teljes népességre vonatkoztatva találtam meg, nem volt koronkénti megosztás.

Kérdező, nem szeretnél nekem egy képet küldeni? Kíváncsi vagyok rád.

2013. szept. 15. 10:57
 7/18 A kérdező kommentje:
annyi az elvárásom, hogy ne legyen fiatalabb nálam és tiszta legyen, a többi nagyon nem érdekel
2013. szept. 15. 10:57
 8/18 anonim ***** válasza:

akkor meg lehet megijednek tőled vagy azt gondolják barátod van.

amúgy meg nem árt ha kicsit biztatod te is aki neked tetszik mer ugy nem fog senki oda menni hozzád

2013. szept. 15. 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:

Akkor most kezdhetsz válogatni abból az üzenetáradatból amit a kérdésed indított el. Egyébként az ilyen kérdésekre itt nem lehet választ adni, csak találgatni.

Ja és aki a hülyét 'j'-vel írja...

2013. szept. 15. 11:04
 10/18 anonim válasza:

A leírtak alapján, lehet, hogy tényleg a pasik gyávák odamenni hozzád. Add jelét, hogy lehet próbálkozni nálad...

Sajnálom, hogy van köztük 280 km, mert én szívesen elhívnálak egy randira!

2013. szept. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!