Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen még barátom?
Figyelt kérdés
Elmúltam 17 éves és még egyszer sem volt barátom. Sokszor mondják, hogy nagyon szép meg helyes vagyok. Vékony vagyok. A fenekemig érő fekete hajam van, világosbarnás bőr és zöldes-barnás szemem. Minden barátnőmnek van és volt barátja. Sokszor piszkálnak érte, hogy nekem soha nem lesz:( Van egy olyan lány osztálytársam akit sokan csúfolnak mert nem szép és nagyon kövér is, ferde a foga és neki is volt már 6 barátja. Ápolt vagyok, jól öltözködök, barátságos vagyok, nem vagyok agyon sminkelve. Normálisan öltözködök: balerina cipő, magassarkú, cicanadrág(ritkán, akkor is hosszabb felsővel), tiszta vagyok. Az utcán az emberek sokszor megbámulnak, főleg a fiúk, de semmi sincs. De még butának és h*jének sem vagyok az.2013. szept. 15. 10:40
11/18 anonim válasza:
A nők ebben a korban hamarabb érnek, mint a pasik. Sőt, ha meglátnak egy jó csajt, akkor inukba száll a bátorságuk. Ezért van az, hogy átlagos vagy csúnyácska csajokkal kísérletezgetnek először, mielőtt magasabb szintre lépnének.
12/18 A kérdező kommentje:
és hogyan jelezzek vagy mi? mosolyogjak, állandóan azt csinálom, de ha azt hiszik van barátom akkor akihez odamennek azt honnan tudják hogy neki nincs....
2013. szept. 15. 11:10
13/18 anonim válasza:
Azért a pontos j-s hülye egy kicsit durva volt és kialakult bennem rólad egy kép. Próbáld kijavítani ezt a képet! ;)
14/18 A kérdező kommentje:
jólvanna:D és hogyan javítsam ki?
2013. szept. 15. 11:28
15/18 anonim válasza:
Beszélgessünk privátban és akkor majd kiderül, hogy csak véletlen botlás volt, vagy teljesen komoly. :) Meg ha megismerlek, talán segíteni is tudok, hogy mi lehet a baj, ami miatt még nincs barátod.
16/18 anonim válasza:
lány vagyok, ha gondolod küldhetsz képet, megpróbálok segíteni. de amúgy én sem érzem magam csúnyának, csinos vagyok, mégis 20 évesen lett először barátom...
17/18 A kérdező kommentje:
addig senkinek sem küldök képet, csak akkor ha leírja hol lakik, nem akarok ismerősbe botlani
2013. szept. 15. 12:02
18/18 anonim válasza:
Pest megyében lakom. Küldesz képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!