Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsen barátom? 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen barátom? 15/L

Figyelt kérdés
Szeretnék valakit akinek mindent elmondhatok és szerethetem. Az a baj, hogy a velem egyidősek vagy még eléggé éretlenek, vagy már foglaltak. Biztosan vannak kivételek, de kik?
2011. márc. 18. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
facebook-on ismerkedj :D (akár velem is,de most komolyan mondom) 16/f :D
2011. márc. 18. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:

kezdj idősebbekkel. a velünk egyidősek tényleg elég éretlen kisfiúk még, akiknek csak a szájuk nagy.

akik nem, azok pedig sajnos megbújnak, de nekik ugyanúgy nincs barátnőjük, mint neked barátod.

2011. márc. 18. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
azért mert ronda vagy és idegesítő. Juci.
2011. márc. 18. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Szia! Ha gondolod, írj privátba:)

15/f

5/9 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom, hogy általában az ilyen korú lányok a kicsit idősebb fiukkal találják meg a közös hangot 18/F
 6/9 anonim ***** válasza:

az a baj hogy már fordítva megy az udvarlás mint régen... vagyis én ezt gondolom meg látom is :D

de amúgy a kérdésed nem egyértelmű... mármint hogy teszel is érte valamit van valami hibád, vagy valami.

amúgy nekem sincs barátom de várok... még fiatal vagyok és te is az vagy, még egy csomó lehetőségünk lesz szerelembe esni.

szoktál-e fiúkkal beszélgetni akárcsak az osztályból? esetleg eljárni valahova? van legjobb barátnőd?

17/L

2011. márc. 18. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy velem jól kijönnél :)

Priviben szívesen kifejtem miért vagyok ebbe olyan biztos.

16/f

2011. márc. 18. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem érdekelnél. Hol laksz? Írsz egy privát üzit? Szia
2011. márc. 18. 22:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó én írnék ha tudnék. 16/F neked írtam.
2011. márc. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!