Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsen barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen barátom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, elég csinos és viszonylag szép. Minden osztálytársamnak volt már pasija, csak nekem nem...
2009. ápr. 16. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

-túl sokat foglalkozol azzal h mikorleszmárpasim

-egyszerűen még nem zúgott úgy beléd fiú h eléd álljon (ez a korosztály még félénk lehet)

-vagy belédzúgott és jól eltitkolta

-nem vetted észre ki lehetne az

-te nem zúgtál még bele úgy fiúba h életed árán is megszerezd

stb. ilyesmik jutnak eszembe

2009. ápr. 16. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges az, hogy túl válogatós vagy? Ha elég csinos vagy és viszonylag szép, akkor nem értem. Nézz egy kicsit magadba is, milyen pasit szeretnél, és vajon miért nem volt még eddig barátod?! 16 évesen még nekem sem volt semmi komoly, csak kavargattam, flörtölgettem a pasikkal. Egyébként 16 évesen még nem vagy lemaradva. Lehet, hogy éretlen vagy még lelkileg egy kapcsolathoz.
2009. ápr. 16. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Sok minden lehet esetleg ku**san nézel ki vagy esetleg van olyan tulajdonságod ami nem jön be a pasiknak,vagy csak egyszerűen nem talált még meg senki de 16 éves vagy hamarosan eljön az ideje ebben biztos vagyok hisz amint látom van önbizalmad 18/f
2009. ápr. 16. 19:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy közhelyet: Majd eljön a te időd, csak légy türelmes.

Ebben én se hiszek, sajnos, 18 vagyok, nem volt még barátnőm, nem vagyok ronda, csak zárkózott :x

2009. ápr. 16. 19:19
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem 18évesen van az első barátom és nem bánom,h eddig kellett várnom:) Minél többet vársz, annál többre becsülöd majd :)
2009. ápr. 16. 19:22
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Mert egyszerűen még nem jött össze neked a idő,a hely,a szitu!

Vannak emberek,akik egész életükben magányosak,pedig semmi baj nincs velük,csak egyszerűen ilyen a sors.

2009. ápr. 16. 19:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

azért, mert így állsz hozzá. "mindenkinek, csak nekem nem". Tudom, üres frázis, de ne görcsölj rajta, csak élvezd az életed!

Ha szépnek tartod magad, és szép is vagy, előbb-utóbb biztos lesz olyan srác, akinek megtetszel, aki meg is szeret.

És még egy fontos dolog: biztos vagy benne, h az osztálytársaid mind szerelmesek?

Mert úgy összejönni vkivel, h "csak legyen vkim, mert ciki, ha nincs", nagy tiszteletlenség a másikkal szemben, és nem utolsósorban ostobaság. (23/L)

2009. ápr. 16. 19:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezen siránkozol, ahelyett, hogy cselekednél. Ne várd, hogy öledbe hulljon a csoda. A sorsod te magad alakítod, vedd hát kezedbe a dolgokat. ;-)
2009. ápr. 16. 20:13
 9/15 anonim ***** válasza:
járj el szorakozohelyekre, bringázni ilyesmi. szoval sko olyat csinálj ahol nyüzsögnek az emberek. és ha igy sem találsz 1 honapon belül emberkét aki tetszik akkor passz..
2009. ápr. 16. 20:27
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
am még nekem sincs bnőm. csajok mondták hogy cuki vok meg helyes de nem merek lépni me mivan ha viszautasit. összetöri a szivemet :S 16/F
2009. ápr. 16. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!