Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen még barátom? Félek hogy nekem soha nem lesz
16/l
Sokan piszkálnak hogy nincs barátom és már nagyon bántó. Az utcán látok sok olyan nőt vagy kb egy korút velem akik nagyon nem szépek és nekik is van barátjuk és sokuknak elég helyes van. Én nem tekintem magam annyira szépnek, de sokak szerint nagyon is az vagyok. Tudom a belső is a lényeg, de a belsőtulajdonságaimra egy fiú se kíváncsi:(
Én csak a belső tulajdonságokra vagyok kiváncsi. :P
Úgyhogy ez az állításod kedves kérdező helytelen!
Ha mesélsz magadról privátban, lehet hoyg tudok segíteni. ;)
:) a belső tuldajonságaimat nem nagyon szeretem:(
sajnos elég naív vagyok, mindenkinek segítek akkor is ha nem vagyok oda érte és tudom hogy csak kihasználnak, mindig is kihasználtak az emberek, elég érzékeny is vagyok, nem bírom látni ha valaki szenved, kedves vagyok és megbízható, egy picit türelmetlen:D
külső: hosszú hullámos sötétbarna haj, barnás-zöldes szem és világos barna bőr, nem vagyok cigány mielőtt még valaki megkérdezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!