Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi jön be mostanában a lányoknak?
hát azt szeretnéd,ha mindig mindenki megmondaná,hogy mit csinálj? nem az a baj, ha nem tudod mi a te stílusod, hanem az,hogy más értékrendjét akarod a magadénak.
pl.. van egy csaj akinek kölcsönösen bejövünk és fél évig nem vágattam le a hajam. kérdeztem,hogy szerinted milyen fazonra nyirassam,de régóta növeszteném. ő azt mondta,hogy rövidre,ne növesszem. megköszöntem, levágattam olyan fazonra,hogy növeszthessem most meg imádja és örül az egyébként erős személyiségemnek,még ha ilyen gyatra példán is mutattam be.
nem az ilyen nyálképűeket szeretik.. max a te korosztályodban,mert az megy a tv-ben.
én személy szerint egyébként rosszul éreztem magam valami olyan ruhában, amit nem éreztem a magaménak. tehát egy rocker nem lesz deszkás,mert bejön egy csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!