Szerintetek milyen ez az egy oldalt felnyírt haj mostanában a lányoknak?
Figyelt kérdés
nekem nagyon nem jön be,főleg hogy még nem láttam olyat,akinek jól állna
itt van pl avril lavigne..neki se lett jó:/
2012. szept. 15. 21:45
1/13 anonim válasza:
Nekem tetszenek :D bár én is lány vagyok...
Ha hosszú hajam lenne, tuti úgy csinálnám :D most rövid (:
2/13 anonim válasza:
Nem tetszik, pedig imádom a vadabb stílust, de avrilen még ellehet képzelni, de egy plázabiccs a suliban megcsinálta és..úristen.:D
3/13 A kérdező kommentje:
szerintem avrilnek borzalmas pedig jó csaj..én is suliban láttam:D és ugyanez volt a véleményem..
2012. szept. 15. 22:08
4/13 anonim válasza:
Én is csaj vagyok, de nekem egyáltalán nem jön be..nem tartom nőiesnek..
5/13 anonim válasza:
Ezt megtarthatták volna a punkoknak..ilyen plázaizéken viccesen néz ki, egy extrémebb csajon meg kb természetes..
6/13 anonim válasza:
Avril olyan vele, mint egy lecsúszott narkós..
7/13 anonim válasza:
Förtelmes,nem tudok olyan nőt mondani a hétköznapokban akinek ez jól állna.
9/13 anonim válasza:
a hipsterek csinálják így, és ehhez raknak föl nagy keretes szemüveget.. amit nem azért hordanak ám mert rossz a szemük, csak "divatból", van amelyikben üveg sincs :S
szerintem szánalmas
10/13 anonim válasza:
én most nyírattam fel egyik oldalt és sokkal csajosabb lettem tőle :D és mindenki azt mondta, h tök jól áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!