Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mostanában miért mindenkinek...

Mostanában miért mindenkinek (lányoknak) az ilyen r@tyik jönnek be?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem, szinte csak olyan pasik tetszenek nekik akik ki vannak festve, hosszú festett esetleg vasalt hajuk van, és oltári buz*san néznek ki!
2010. júl. 28. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

nem mindenkinek

csak a 12-15 éveseknek

2010. júl. 28. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez baromság. Anno én is sokszor mondtam, hogy azért nem találok senkit mert a kigyúrtakra hajtanak stb. Elkezdtem kondizni és 1 év után olyan barátnőm lett akiről régebben álmodozni se mertem és ez nem a kigyúrt testnek köszönhető volt.(mivel akkor kb még alig látszott vmi épp ismerkedtem a testépítéssel, magyarul átlagos srác voltam, még kicsit vézna is)De a sporttól akkora önbizalmat kaptam, hogy bepróbálkoztam olyan csajoknál is akihez anno oda se mentem volna. Minden önbizalom kérdése. Ha biztos vagy magadba akkor nem makogsz mikor oda mész és nem vagy beszarva. Én a sportba (illetve a kondizásba megtaláltam azt a + ami hiányzott és ez emelt ki anno a szarból:) Amúgy ez már 5 éve volt, mármint az első csaj aki bomba volt. 25/F Ja ennek a lényege hogy a csajok arra buknak akinek van önbizalma és aki megérti és védelmezi őt. Biztos vmi ősi genetikai hagyaték:D
2010. júl. 28. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A ratyiknál meg az esélytelenek nyugalma tarol. Ezt asszem könnyű ellesni tőlük :D
2010. júl. 28. 19:40
 4/5 anonim válasza:
22%
Attól még, hogy neked nem tetszik ez a stílus, nemkell egyből fikázni mindenkit. Attól még nem ratyik, hogyha neked nem jönnek be. -.-"
2010. júl. 28. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
egy férfi nem rtyi ha festi magát? menj máááárrr..
2010. júl. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!