Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mostanában miért ennyire...

Mostanában miért ennyire fontos a külső a lányoknak és már a fiúknak is?

Figyelt kérdés

Facebook-on folyton azt látom, hogy a lányok folyton a tükör előtt pózolnak és értelmetlen fejeket vágnak be, de már nem csak a lányok hanem a fiúk is. De ahogy nézem a kommentárokat tényleg eléggé tetszenek az ilyenek a másik nemnek és eléggé "kapósak". És még azt is észre vettem, hogy sokkal többen barátkoznak a "szépekkel" mint az átlagossal vagy az átlagon alulival. Kicsit zavar amikor másoktól hallom, hogy csúfolódnak másnak a külsejéről mikor nem is tehetnek róla.

Csak én vagyok ezzel így? Vagy fölöslegesen foglalkozok ilyen dolgokkal?

17/L

2012. aug. 16. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is igy gondolom,
2012. aug. 16. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, engem is nagyon zavar, de nem hiszem, hogy lehetne sokat tenni. Esetleg annyit, hogy te ne viselkedj így és a normálisabb ismerősökkel, akik nem csinálnak ilyeneket megbeszélni, hátha "leszoknak" erről -.- vagyis jó lenne. 14/L
2012. aug. 16. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A külső mindig is fontos volt. Vagy te mi alapján akarsz mondjuk fiúkat megismerni? Meglátod megtetszik...az alapján, mert mást nem látsz belőle. Szeretnél ronda pasikkal ismerkedni? Persze hogy nem. Ez normális dolog, bár nem mindig jó.

Sokan viszont igenis tehetnek arról hogy rondák, pl. lefogyhatnának, öltözhetnének szebben, lehetne szebb frizurájuk, kis smink a lányokon sokat segít.

A fészbúkot meg hagyjuk... nem ott kell élni.

2012. aug. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!