Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék hostess munkát...

Szeretnék hostess munkát vállalni. Mennyire fontos a külső?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy modell alkat. Van jópár fölös kilóm. De ettől eltekintve mosolygós vagyok, és csinos is. Mondjuk hostesek általában a bemutatott termék ruháiban vannak. Most lenne egy lehetőségem, de nem tudom jelentkezzek-e, nem szeretném ha azzal fogadnának hogy 40 kilo alatt oda se menjek... Szerintetek?
2010. szept. 23. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia hát vmennyire azért szerintem fontos hogy csinos legyen megnyerő a külsőd persze nem szépségkirálynőnek kell lenni D
2010. szept. 23. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
amugy szerintem ők se 40 kg -kat keresnek nyugodtan brobáld meg!
2010. szept. 23. 21:43
 3/9 anonim válasza:
67%
Szia!Pont én is tegnap döntöttem el, hogy hostess munkát szeretnék, de portfólió alapján kell bejelentkezni az ügynökségre, úgyhogy én a portfóliónál akadtam el!Sajna én sem vagyok egy modell alkat a magam 157 centijével és tartok tőle, hogy kinevetnének!Mind a fotós akihez a portfóliót csináltatni mennék, mind a hostess ügynökségnél!Szerintem én belevágok, max. kiröhögnek!Szerintem próbáld meg te is!Nem veszthetsz!A másik,hogyha kérdezik mért jelentkeztem így, hogy nincs modell alkatom!Megfogom mondani nekik, hogy szerintem többen vannak a NORMÁLIS alkatú lányok mint a modellalkatúak, és néhány termék jobban el is kelne a piacon, hogyha NORMÁLIS alkatú emberek mutatnák be, forgalmaznák, vagy adnák el!Jobban tudnának a vevők azonosulni velük, annélkül, hogy egyből drasztikus fogyókúrába ne kéne kezdeni!Gondolok ezzel a divatos farmerekre, fölsőkre...stb!Mert sajna ezeket már szinte nem is lehet kapni,csak xs-ben!Ennyi!Én ezt gondolom, és szerintem az őszinteség sosem lehet rossz!
2010. szept. 24. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy eddig figyeltem, a modellügynökségek foglalkoznak ezzel a területtel is.

Épp valamelyik nap láttam egy ismerősöm kiírását, hogy behívták, próbafotózás meg minden... No name ügynökség, a csaj pedig nálam is alacsonyabb jó 10centivel, szal az 150et sem üti meg. Csinos, bájos, de elég hülye, úgyis csak lehúzzák pénzzel. Próbálkozni lehet, veszíteni nem fogsz, de ha pénzt kérnek fuss (mert ugye nem csak a modelleknek kell portfólió). És a hostessek általában egy ronda műanyag kötényben vannak az áruházban és kóstoltatnak pl. Az autókiállításra tényleg csak nagyon modellalkatokat visznek. :(

2010. szept. 24. 10:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm mondta ezt az állást. Ő annyit mondott hogy találkozni kell a főnökkel, kitölteni pár lapot, és majd hívnak. Semmi portfólióról nem volt szó. Azt biztos említette volna. És én csak ilyen áru bemutatót, kínálgatást szeretnék csinálni. Őt 1-2x hívják 1 hónapban. Mert ha komolyabban akar vele foglalkozni, el kell menni valami táborba. Ilyesmi. Nem tűnik lehúzós melónak. És diák melók közül ez fizet legjobban. Suli mellett pedig mást nem is tudnék nagyon...
2010. szept. 24. 14:32
 6/9 anonim válasza:
100%
hostessnek csak az megy aki csinos,szerintem nézz tükörbe,és dönts
2010. szept. 28. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan segíteni nem tudok ebben,de megmondanád nekem mennyit fizetnének?Engem is érdekelne.Előre köszönöm!
2010. szept. 28. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Off: Engem az érdekelne, hogy ez Bp-i munka?
2010. szept. 28. 18:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez a csinos dolog elég relatív. Szerintem az vagyok, de nem éppen egy modell csaj szerű csinos. Minden attól függ milyet keresnek, ezért is kérdeztem hogy szerintetek mennyire fontos. Volt ismerősöm, aki azt mondta általában ilyen modell alkatú csajok, volt aki azt hogy bottal se piszkálná őket. Tehát nem jutottam előre.

Nem pesti, és ha minden igaz 600Ft/óra.

2010. szept. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!