Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélitek el a melegeket?
Én nem értem hogy mi a baj a melegekkel. Nem ártanak a légynek sem, mégis bántják őket. Miért?
Tisztelet a kivételnek.
Olvasd el Mózes könyvét,abban egyértelműen le van írva a férfi homoszexualitás tilalma,igaz más szavakkal. A nőit nem tiltja!
De ha megszegik ezt? Legalább ne vigyék akkor utcára.
Mózes intelmei az összes keresztény vallásra és a zsidó vallásra egyaránt vonatkoznak!
Akkor ne csodálkozzatok azon,hogy elítélik a felvonulást!!!
Nem csak nálunk van ezzel gond. Szerbiában a jelenlegi liberális kormányzás is a felvonulás mellett volt először. Aztán azért fújták le a melegfelvonulást,mert félnek attól,hogy e miatt a szerbek nem fognak rájuk szavazni a választásokon.
Na ez szép taktikai fogás!
Ádámból szedte ki Isten Évát! A Szó legszorosabb értelmében!
Az, ha valaki meleg nem tehet róla, ember ő is, s ha megnézzük ezt amit most kihoztam hogy Ádám oldalbordájából lett Teremtve Éva akkor miről is beszélünk?!
Ja, benne van az is a szentírásban hogy a gyűlölet meg alapból főbűn...
Úgyhogy ez van, nem kell a felvonulással jönni, semmivel se kell jönni, mert ha a gyereketek maholnap előáll, anya-apa én meleg vagyok, igencsak elgondolkoztok... Ha nem is, tényleg ha a hülyeség fájna egyesek ordítanának..
oké,de miért mondjátok azt,hogy Magyarországon elítélik a melegeket?
Jártatok volna egy szerb melegfelvonuláson,ahol a háborút is megjárt futtballhuligánok utcakővel dobálóznak.
Sírva jöttetek volna vissza Magyarországra!!!!
Ez ma Magyarország,ahol lehet sírni-ríni,hogy jajjj...Bántják szegény melegeket,meg különféle nációkat...stb.
Szerintem ez az az ország,amely a legjobban befogadóbb nemzet Európában. Miért??? Mert genetikailag kevertvérű emberekből áll,azért.
Úgyhogy a sírást-rívást itt be lehet fejezni.
Mert gyulolik a masagukat.foleg a vallasban elo szemelyek nem fogadjak el az azonos nemu szemlyek kapcsolatat.sot mi tobb ertektelenek nyilnanitsakl a vilagban.
de viszont a melegek tisztelet tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!