Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itélitek el a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélitek el a melegeket?

Figyelt kérdés

Én nem értem hogy mi a baj a melegekkel. Nem ártanak a légynek sem, mégis bántják őket. Miért?

Tisztelet a kivételnek.

2013. szept. 28. 16:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

Olvasd el Mózes könyvét,abban egyértelműen le van írva a férfi homoszexualitás tilalma,igaz más szavakkal. A nőit nem tiltja!

De ha megszegik ezt? Legalább ne vigyék akkor utcára.

Mózes intelmei az összes keresztény vallásra és a zsidó vallásra egyaránt vonatkoznak!

Akkor ne csodálkozzatok azon,hogy elítélik a felvonulást!!!

Nem csak nálunk van ezzel gond. Szerbiában a jelenlegi liberális kormányzás is a felvonulás mellett volt először. Aztán azért fújták le a melegfelvonulást,mert félnek attól,hogy e miatt a szerbek nem fognak rájuk szavazni a választásokon.

Na ez szép taktikai fogás!

2013. szept. 29. 14:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Most,hogy példát mondjak,Mózes könyvében a megcsalás is tiltva van ugyebár. Mégis sokan megcsalják a párjukat. De ezt senki sem reklámozza,legalábbis nem viszi az utcára. Legalább ennyi betyárbecsület legyen meg. Én ugyanúgy elítélem,ha valaki ezt reklámozza,vagy ezzel kérkedik a barátai előtt,mert ez is szentségtörés.
2013. szept. 29. 14:22
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha már annyira a vallással jön itt az okosabbika, miért teremtette vajon isten a melegeket, ha egyszer "2 férfi hál együtt az utálatosság"? És nőkre miért nem terjed ki ez az "utálatosság"? Mert az normálisabb, meg szexibb, mint 2 férfi? :D Ugyanmár...
2013. szept. 29. 15:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azok, akik a Bibliának ezt a részét írták vonzónak találták két nő együtt létét. De, ha mondjuk két asztal szeretkezése tetszett volna nekik, akkor ma a leszbikusság is elítlendő lenne! :D
2013. szept. 29. 15:33
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ádámból szedte ki Isten Évát! A Szó legszorosabb értelmében!

Az, ha valaki meleg nem tehet róla, ember ő is, s ha megnézzük ezt amit most kihoztam hogy Ádám oldalbordájából lett Teremtve Éva akkor miről is beszélünk?!

Ja, benne van az is a szentírásban hogy a gyűlölet meg alapból főbűn...

Úgyhogy ez van, nem kell a felvonulással jönni, semmivel se kell jönni, mert ha a gyereketek maholnap előáll, anya-apa én meleg vagyok, igencsak elgondolkoztok... Ha nem is, tényleg ha a hülyeség fájna egyesek ordítanának..

2013. szept. 29. 16:31
 26/30 anonim ***** válasza:

oké,de miért mondjátok azt,hogy Magyarországon elítélik a melegeket?

Jártatok volna egy szerb melegfelvonuláson,ahol a háborút is megjárt futtballhuligánok utcakővel dobálóznak.

Sírva jöttetek volna vissza Magyarországra!!!!

2013. szept. 30. 15:30
 27/30 anonim ***** válasza:
49%

Ez ma Magyarország,ahol lehet sírni-ríni,hogy jajjj...Bántják szegény melegeket,meg különféle nációkat...stb.

Szerintem ez az az ország,amely a legjobban befogadóbb nemzet Európában. Miért??? Mert genetikailag kevertvérű emberekből áll,azért.

Úgyhogy a sírást-rívást itt be lehet fejezni.

2013. szept. 30. 15:44
 28/30 A kérdező kommentje:
Én nem sírok, csak nem értettem sosem hogy mi a baj velük. Ezért tettem fel ezt a kérdést, ennyi.
2013. szept. 30. 15:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Csak azért tettem hozzá,mert van,aki azzal jön,hogy kifejezetten Magyarország az,amely diszkriminatív ország (beleértve a melegeket is).
2013. szept. 30. 15:55
 30/30 Roland10 válasza:

Mert gyulolik a masagukat.foleg a vallasban elo szemelyek nem fogadjak el az azonos nemu szemlyek kapcsolatat.sot mi tobb ertektelenek nyilnanitsakl a vilagban.

de viszont a melegek tisztelet tudok...

2013. dec. 26. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!