Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélitek el a melegeket?
Én nem értem hogy mi a baj a melegekkel. Nem ártanak a légynek sem, mégis bántják őket. Miért?
Tisztelet a kivételnek.
Én azokat nem bírom akik a felvonulásokon rázzák magukat férfitangában és egyfolytában azt üvöltik hogy a melegség a normális.
Komolyan nem lehet kikerülni..
Aki normális azzal semmi bajom.
Engem aztán nem zavarnak, vannak normális búzák is.
Csak ne csinálják ezt a hülye melegfelvonulást, amiért lezárják a fél várost, meg ne mutogassák őket a TVben hogy tyűű két homi összeházasodott. Leszarom.
De amiért megverném őket, az a gyerekvállalás. Biztos, hogy nem adnék a kezükbe olyan szándékot egy kölköt se, hogy neveljék fel őket. Meg persze azokat is megverném, akik engedélyezik nekik az örökbefogadást.
Saját maguknak keverik ki a szart, a hetero ember meg majd egye meg. Hát nem! Annyira, de annyira feltűnési viszketettségben szenvednek, hogy az valami borzasztó.
De ők ezt azzal magyarázzák, hogy csak elakarják fogadtatni magukat. Hát b+. Ha nem akarom, akkor nem fogadom el őket, és kész, rám ne erőltesse ezt senki sem. Saját magukat utáltatják meg, és azért lesz egyre több ember homofób, mert mindenhol csak őket kell hallgatni/nézni, ha nem akarod akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!