Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el a szilikon cicis csajokat?
nem a szilikonozással van baj, (mert ez is egy álltlaánosítás ugyebár) hanem azzal, hogy a nők 95% a túlzásba viszi, és egy átlagos alakú, jó mellü lány csinál magából egy undoritó hatalmas tehéntőgyű szörnyeteget. Ez van...
Mellesleg ha én müanyaggal akarnék szexelni akkor vennék egy guminőt...
"Ez szerintem egy közhely,hogy akinek az van ribanc ,meg csak dugásra jók ,ami az esetek 80%-ban igaz"
- Ezeket az elelvnetéseket sosem hallottam. Igazából mindenkitől egy problémát hallok: hogy nem igazi, természetes.
Egy ismerősöm tök lapos volt, esztétikai műtétet nem ítél el senki!
Viszont ismerek miss műmellet nem rokon csak ismerős iszonyú nagy ribke, eleve a csocseit azért csináltatta meg a diákhitelből hogy jó gazdag pasit fogjon Csak befutott 20 évvel idősebbekre nyitotta szét a lábait, igazi redvás qurva. Szolizott fekete hajú dugni való hulepic--sa. Remélem kirakják az utcára ha megunták mert még ostoba is.
Nem itelem el oket, csak folosl3gesnek tartom az egeszet
Szeretek mellekkel jatszani, de ha egy lany deszka, es ugy lesz a baratnom, hat egye fene, van lejjebb is egy zsirparna;)
Es az ereceti az esztetikus!
Nem tudom. Nekem tetszik, valóban más, mint egy természetes mell, de nem rosszabb.
Ha látok egy óriási szilikon mellett, az izgat, mert akkor is kerek, tökéletes helyen a bimbók, stb. Na most az ugyanekkora természetes mell már a 20as évek elején is lóg, mert akkora.
Tapasztalatból beszélek, amúgy tényleg nem értem mi undorító van rajta. Szerintem a szőrös pina az undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!