Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el a szilikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el a szilikon cicis csajokat?

Figyelt kérdés
Ez szerintem egy közhely,hogy akinek az van ribanc ,meg csak dugásra jók ,ami az esetek 80%-ban igaz de ha egy normális csaj csináltatná meg mint pl én akkor nem hiszem,hogy bárkinek csak egy dugásra kellenék mondjuk van barátom de ha nem lenne nem hinném,hogy azzal nem lehetne hosszú kapcsolatot találni.és szerintem szép akinek a testéhez arányos méretű van pl neki szerintem borzalmas : [link]
2013. márc. 11. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el,csak undorítónak tartom.
2013. márc. 11. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nem a szilikonozással van baj, (mert ez is egy álltlaánosítás ugyebár) hanem azzal, hogy a nők 95% a túlzásba viszi, és egy átlagos alakú, jó mellü lány csinál magából egy undoritó hatalmas tehéntőgyű szörnyeteget. Ez van...

Mellesleg ha én müanyaggal akarnék szexelni akkor vennék egy guminőt...

2013. márc. 11. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
azt ítélem ami ennek szükségességét szülte, mert akárhogy is, aki szereti magát az nem ezt csinálja.
2013. márc. 11. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ez szerintem egy közhely,hogy akinek az van ribanc ,meg csak dugásra jók ,ami az esetek 80%-ban igaz"

- Ezeket az elelvnetéseket sosem hallottam. Igazából mindenkitől egy problémát hallok: hogy nem igazi, természetes.

2013. márc. 11. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm tök lapos volt, esztétikai műtétet nem ítél el senki!

Viszont ismerek miss műmellet nem rokon csak ismerős iszonyú nagy ribke, eleve a csocseit azért csináltatta meg a diákhitelből hogy jó gazdag pasit fogjon Csak befutott 20 évvel idősebbekre nyitotta szét a lábait, igazi redvás qurva. Szolizott fekete hajú dugni való hulepic--sa. Remélem kirakják az utcára ha megunták mert még ostoba is.

2013. márc. 11. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el őket, csak nem járnék velük esztétikai okokból. Nagyon taszít a műmell.
2013. márc. 11. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem itelem el oket, csak folosl3gesnek tartom az egeszet

Szeretek mellekkel jatszani, de ha egy lany deszka, es ugy lesz a baratnom, hat egye fene, van lejjebb is egy zsirparna;)

Es az ereceti az esztetikus!

2013. márc. 11. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, szimplán csak undorodom tőle.
2013. márc. 11. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Nekem tetszik, valóban más, mint egy természetes mell, de nem rosszabb.

Ha látok egy óriási szilikon mellett, az izgat, mert akkor is kerek, tökéletes helyen a bimbók, stb. Na most az ugyanekkora természetes mell már a 20as évek elején is lóg, mert akkora.

Tapasztalatból beszélek, amúgy tényleg nem értem mi undorító van rajta. Szerintem a szőrös pina az undorító.

2013. júl. 11. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!