Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szilikon szexjátékszer/dildo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilikon szexjátékszer/dildo házilag?

Figyelt kérdés

Szeretnék készíteni, a páromnak egyedi, szexjátékszert, igazából a témában teljesen kezdő vagyok. Tehát hol lehet beszerezni bőrbarát szilikont, amit lehet erre a célra használni. Tudom vannak ilyen pénisz másoló szettek de azok iszonyú drágák, ahogy néztem lehet venni 1kg kiszerelést 4000-5000 Ft között kérdés azok jók-e ilyenre?

Előre is köszike:)

2012. dec. 3. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
érdekes kérdés, várom a válaszokat hozzáértőktől...
2012. dec. 3. 19:40
 2/8 Fke ***** válasza:
74%

Miért nem veszil neki valami normális boltit. Hihetetlen. Oké, hogy jön a karácsony, meg cuki, ha sajátkészítésű ajándékot adsz, de ez már picit sok sztem.

Azért barátnőmnek elmondom, jót fog röhögni ő is. :D

2012. dec. 3. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:
:D ne viselkedj úgy mint a nők, egyből kombinálnak, vagy te hol olvastad, hogy ajándék lesz karácsonyra? Ha érdememben nem tudsz válaszolni, totál fölösleges volt írnod:D
2012. dec. 3. 20:38
 4/8 Fke ***** válasza:

Mivel jön a karácsony ezt tűnt logikusnak.

De, ah nem karácsonyra adnád, akkor is él a válaszom. Ez nem az a fajta ajándék, ami aranyos otthon elkészítve.

2012. dec. 3. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:
:D még csak nem is ajándék, pláne nem aranyos...:D Nah mindegy gondoltam, hogy nem sokan fognak tudni, hozzá szólni
2012. dec. 3. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Minek neked házilag? Van rengeteg olcsóbbnál olcsóbb dildo! Ha meg a sajátodat akarod kiönteni, akkor ott a másoló szett.
2012. dec. 4. 14:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudsz a szilikonöntésben segíteni vagy nem?:DTudom, hogy van a boltokban olcsóbbnál olcsóbb, van is egy pár...de olyat akarok ami egyedi, nem nem a farkamat akarom, tudom hogy vannak ilyen-olyan szettek
2012. dec. 4. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Tessék, itt minden pontosan le van írva :

[link]

Én egy méteres anál dildo-t készítettem így mert itthon nem lehet kapni csak ilyen semmiket, külföldről pedig túl van árazva és nem valami jó anyagú PVC.

2017. okt. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!