Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itélitek el a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélitek el a melegeket?

Figyelt kérdés

Én nem értem hogy mi a baj a melegekkel. Nem ártanak a légynek sem, mégis bántják őket. Miért?

Tisztelet a kivételnek.

2013. szept. 28. 16:34
1 2 3
 11/30 Szergej55 ***** válasza:
Ha primitív hülyeséget böfögsz fel, mit csodálkozol, okostóni? Tessék, itt a véleményem, én kimondom.
2013. szept. 28. 16:59
 12/30 anonim ***** válasza:
végre valaki aki ki meri mondani az igazságot! köszönöm 11es.. mint láthatod kérdező az egyik kommentemben leírtakat tudtam bizonyítani.. és a baj, hogy ezeket még terjeszkedni is engedik, mondván azért, mert génhibásak.. hát én ki merem jelenteni, hogy max pár százalékuk, de nem az összes! itt azért erős cenzúrákat be lehetne vezetni ezzel kapcsolatban a médiában, mert nem egy embert provokálnak
2013. szept. 28. 17:01
 13/30 anonim ***** válasza:
6%

Ha éveken keresztül azt tolnám mindenhol az arcodba, hogy van egy szemölcs a seggemen és ez milyen jó dolog meg megbénítanám a fővárost évente a seggszemölcsös barátaimmal akkor nem utálnál?

Gyerekvállalást és a házasságot mondjuk én sem engedélyezném nekik, legalább az maradjon meg a normális embereknek.

2013. szept. 28. 18:38
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
Amíg a négy fal között tartják addig leszarom, hogy melegek. De vonulással ne provokáljanak!
2013. szept. 28. 19:09
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Pontosan amiatt mert vakok.

Láthatjátok, a felvonulást hozzák fel stb. egyszerűen szánalmas egy banda..

19/F

2013. szept. 29. 09:22
 16/30 anonim ***** válasza:
54%

Aki, csak a felvonulással tud érvelni annak igen szegényes a látóköre. Gondolom, csak a TV-ből lát melegeket és mivel a TV azt mutatja ezért el is hiszi. Mert ugye a TV mindig a valóságot mutatja. Olyan meg elő se fordulhat, hogy a melegfelvonuláson kiemelik a feltűnő példákat és azokat tolják az ember orra elé a TV-ben. Mert én láttam olyan felvételt, ami konkrétan a felvonulásban készült. Nem kívűlállóként mutatta be a felvonulást, hanem valaki végig ment a telójával és felvette a felvonulást belülről. Kb a melegek 90% normálisan viselkedett és öltözködött. Persze a menet elején állnak a furcsábbak és őket mutatja a média.

Emberek! Akik itt a felvonulással érveltek, láttatok már élőben melegeket? Van meleg barátotok, családtagotok?

2013. szept. 29. 11:58
 17/30 anonim ***** válasza:

Én is láttam ilyen felvételt:

http://www.youtube.com/watch?v=i8_KiXKAP18

2013. szept. 29. 12:26
 18/30 anonim ***** válasza:
Látom te is a Mónika-show adásain szocializálódtál!
2013. szept. 29. 13:08
 19/30 anonim ***** válasza:
27%
Nekem a biszex nőkkel semmi bajom,mert aranyosak,kedvesek,érzékiek,és attól még nő marad a nő,hogy egy másik nőhöz gyengéd. Nade a férfi? Hogy lehet egy férfi egy másik férfihez gyengéd,és viszont? Az már nem férfias. De amúgy nem vagyok előítéletes,csinálják,ha ez jó nekik. De ne mondjanak ilyeneket,hogy Magyarországon előítéletesek az emberek a melegekkel szemben,mert ez nagyon nem igaz.
2013. szept. 29. 13:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Mért akkor mi igaz?
2013. szept. 29. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!