Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélitek el a melegeket?
Én nem értem hogy mi a baj a melegekkel. Nem ártanak a légynek sem, mégis bántják őket. Miért?
Tisztelet a kivételnek.
Ha éveken keresztül azt tolnám mindenhol az arcodba, hogy van egy szemölcs a seggemen és ez milyen jó dolog meg megbénítanám a fővárost évente a seggszemölcsös barátaimmal akkor nem utálnál?
Gyerekvállalást és a házasságot mondjuk én sem engedélyezném nekik, legalább az maradjon meg a normális embereknek.
Pontosan amiatt mert vakok.
Láthatjátok, a felvonulást hozzák fel stb. egyszerűen szánalmas egy banda..
19/F
Aki, csak a felvonulással tud érvelni annak igen szegényes a látóköre. Gondolom, csak a TV-ből lát melegeket és mivel a TV azt mutatja ezért el is hiszi. Mert ugye a TV mindig a valóságot mutatja. Olyan meg elő se fordulhat, hogy a melegfelvonuláson kiemelik a feltűnő példákat és azokat tolják az ember orra elé a TV-ben. Mert én láttam olyan felvételt, ami konkrétan a felvonulásban készült. Nem kívűlállóként mutatta be a felvonulást, hanem valaki végig ment a telójával és felvette a felvonulást belülről. Kb a melegek 90% normálisan viselkedett és öltözködött. Persze a menet elején állnak a furcsábbak és őket mutatja a média.
Emberek! Akik itt a felvonulással érveltek, láttatok már élőben melegeket? Van meleg barátotok, családtagotok?
Én is láttam ilyen felvételt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!