Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják azt a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt a nők hogy ők érettek, míg a pasik éretlenek?

Figyelt kérdés
Mindig ezzel jönnek a nők, ha valamiről nem az elképzelésed mint nekik, hogy de éretlen vagy azért nem úgy gondolod ahogy én. Régen a nőknek semmihez nem volt joga, ami persze szintén nem volt helyes, de akkor gyereknek tekintettek egy nőt aki jobb ha nem szól bele semmibe. Most meg a nők vannak így a férfiakkal. Miért van ez szerintetek?
2013. szept. 19. 11:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Nem gondoljuk, csak sokszor éretlenül viselkednek a férfiak :) így ez jön le ..."

Igen vannak olyan szituációk, amikor ezt lazán meg lehet tenni, mert nincs tétje. És nem lehet az egész életet karóval az ember seggében leélni. Néha kikell engedni a gőzt és normális kereteken belül hülyéskedni egy kicsit. Ez tényleg tűnhet éretlenségnek.

Ami viszont a tényleg fontos szituációkat illeti ott általában a nők az éretlenek, nem gondolkodnak, teljesen ösztönösen cselekszenek, bepánikolnak, vagy várják, hogy más oldja meg helyettük a problémát, gyakran rettenetesen gyávák. Orvostanhallgató vagyok. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan gyakorlat volt, amikor, kritikus szituációban lány mentette meg a csoportom becsületét azzal, hogy önként vállalkozott valamire, pedig dupla annyian vannak, mint mi. Szépen megvárják, amíg megoldjuk a problémát, pedig a lexikális tudásuk általában nagyobb, mint a miénk.

2013. szept. 19. 11:26
 12/28 anonim ***** válasza:
Ez azért szerintem durva általánosítás. Legalábbis én nem így gondolkodom. Viszont volt olyan kapcsolatom, hogy a sráccal csak bulizni lehetett, nem akart semmit, nem voltak céljai, egyszer nem kérdezte meg, hogy beszálljon-e a közös albérlet árába.. Na ő éretlen volt.
2013. szept. 19. 11:27
 13/28 anonim ***** válasza:

"Nem gondoljuk, csak sokszor éretlenül viselkednek a férfiak :) így ez jön le ..."

Ebben amúgy teljesen igazad van, engem csak az bosszant, hogy valójában a nők sem viselkednek semmivel sem érettebben, csak természetüknél fogva kevésbé szembeötlő ez.

Többnyire azt nevezik érettségnek, hogy egy nő huszonévesen meleg családi fészekre, gyerekekre vágyik, míg mondjuk egy pasi kalandozni, bulizni, és úgy harminc felett kezd el lecsendesedni. Ettől még az nő semmivel sem volt érettebb huszonévesen a pasinál, csak MÁSMILYEN - nyilván, mert nő és nem férfi.

Épp ezért nagyon gyakori megfigyelésem, hogy sok esetben ez a húszas évek második felére megfordul, mert ezek a nők gyakorlatilag kihagyták az éretté válás folyamatát, és egyszerűen ugyanazt csinálták, mint egy érett nő. Valójában viszont emögött nincs semmi háttér, semmi élettapasztalat. 18 évesen én is nagyon éretlen voltam a velem egyidős csajok mellett, azóta meg csak a fejem fogom, azok a nők milyen gyerekesek még mindig, pedig lassan harminc vagyok...

2013. szept. 19. 11:27
 14/28 A kérdező kommentje:
12-es az itteni kérdések mindig csak a többségről szólnak, nyilván vannak kivételek, mert azok mindig vannak. A feltett kérdések viszont a többségről szólnak, hogy a többség ilyen. Akadjunk már le ezekről az érvekről hogy felszínes, általánosítás stb.
2013. szept. 19. 11:31
 15/28 anonim ***** válasza:

" a sráccal csak bulizni lehetett, nem akart semmit, nem voltak céljai, egyszer nem kérdezte meg, hogy beszálljon-e a közös albérlet árába.. Na ő éretlen volt."

Nem. Ő önző volt és gyerekes. Az éretlen fogalom magában rejti, hogy egy folyamat elején van, míg a gyerekes viselkedés azt, hogy megrekedt egy szinten.

Egy éretlen embernek vannak céljai, megvan benne az empátia, csak éppen nincs meg a tudása, hogy ezt hogyan valósítsa meg. A te volt pasidnak komoly pofonokat kell kapnia, hogy változzon, míg az éretlen ember azért érik, mert önként tanul.

2013. szept. 19. 12:02
 16/28 anonim ***** válasza:
Mert most visszakapják a férfiak a sokszázéves elnyonást! Csak az a baj,hogy ezt nem tudják kezelni!
2013. szept. 19. 12:04
 17/28 anonim ***** válasza:

"Mert most visszakapják a férfiak a sokszázéves elnyonást!"

Kitől is? Nem a te generációd volt elnyomva, szóval nem értem mit pofázol, arról nem is beszélve, hogy a gondolkodásod egyenesen gyerekes.

2013. szept. 19. 12:07
 18/28 A kérdező kommentje:

17-es. A férfiak ma nem azért nem nyomják el a nőket, mert annyira tisztelik és szeretik őket, hanem mert egyenjogúság van, törvényes egyenjogúság.

Ha nem volna ez a törvény szerinti egyenjogúság akkor ugyanúgy elnyomnák a mai férfiak is a nőket.

Így viszont hogy megvan a törvényes egyenjogúság, a nők lesznek az elnyomók, de nem törvényes elnyomók, csak azért tudják elnyomni a férfiakat, mert azok a f*aszuk után mennek. MEGÉRDEMLIK

2013. szept. 19. 12:17
 19/28 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy te ennyire érett vagy!

Biztos jó pêldát mutattak a szüleid otthon !

2013. szept. 19. 12:18
 20/28 anonim ***** válasza:

Alapvetően azért, mert még mindig nincs egyenjogúság.

Azt mondják, a férfiak később érőek, mint a nők. Biológiailag nem, de pszichológiailag igen, és ezért csak a társadalom felelős. Mi az, amit minden kisgyerek hall az élete során akárhányszor egy kisfiú rossz fát tesz a tűzre? "A fiúk már csak ilyenek." Nem, a kisfiúknak is igenis meg kellene tanítani, hogy ugyanolyan felelősséggel tartoznak a tetteikért, mint bárki más.

Ha egy 3-4 éves kisfiú meghúzkodja kislány társának a haját, akkor az mennyire aranyos, így fejezi ki a szeretetét. Ha egy 7-8 éves kisfiú ellopja lány iskolatársának a tollait, vagy szemétkedik vele, akkor csak így fejezi ki, hogy tetszik neki. 12-13 évesen, ha csúfolják a lányokat a változó testük, ruhájuk miatt, esetleg meg-megszorítják itt-ott, az csak a figyelem jele. Ha egy 18 éves fiú erőszakoskodik, vagy csúfolja, vagy lop a lányoktól, az meg már hirtelen mégsincs olyan rendben. Az nem normális, nem jó dolog. Mégis honnan tudná ezt az a 18 éves fiú, mikor kicsi kora óta azt mondták neki, hogy a fiúk már csak ilyenek?

Egy kislányt kiskora óta az engedelmességre tanítanak. Legyen okos, figyeljen magára. Ne azért, mert így sikereket érhet el később a munkájában, hanem azért, mert a fiúk nem szeretik a hisztis lányokat. Éppen ezért a kislányok kiskoruk óta tudják, hogyan "illik" viselkedni, míg ugyanolyan korú fiúk egészen 18-20 éves korukig zéró felelősséggel tartoznak a tetteikért és azok következményeiért.

A kérdést úgy tetted fel, mintha a nők maguktól elszállt primadonnák lennének, akik baromi érettek és bölcsek, és folyton a férfiakat veszik elő és szekálják. Nyilván van ilyen nő, de alapvetően a kérdés inkább az lenne, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy a nők korábban érnek, mint a férfiak? Hát azért, amit leírtam.

2013. szept. 19. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!