Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a nők hogy ők érettek, míg a pasik éretlenek?
Mert belementünk az egyenjogúságba.
Ha a régi rendszer lenne, nem pofáznának hülyeséget.
Azaz de, de legalább leszarhatnánk.
Meg a régi szép idők amikor ha az asszony hülye volt lerendezhetted egy pofonnal, nem kellett virágot venni, bon-bont, meg még neked megalázkodni, mert ő volt a hülye P_icsa.
Nem volt WC ülőke probléma, meg hogy nem élveztek el. Volt rá 5 percük mint nekünk. Most meg, ha már egy picit borostás a f_szod már megy a nyávogás. Ejh...
Lassan mi kerülünk olyan helyzetbe mint a nők 200 éve. El kéne kezdeni cotont égetni. Vagy nem tudom.
Nem szabad általánosítani... nem minden nő, és nem minden férfi ilyen...
De az alapfelállás az, hogy egy családban legtöbbször a nő intézi a pénzügyeket. Nem azért, mert a férfiak nem tudnák, hanem mert nem szeretik csinálni, na meg a bevásárlás is olyan, hogy egy nő sok esetben jobban átlátja, mi kell otthon a háztartáshoz.
Ő fizeti be a számlákat... ha oda kell figyelni a pénzre, a nők sokkal realistábbak tudnak lenni, míg a férfiak olyankor is szeretnek előjönni saját igényeikkel, aztán a nő oldja meg, hogy hogyan kompenzálja a kieső összeget...
Mint írtam, nem sablon, de gyakori...
Van egy - szerintem téves, vagy legalábbis csak részben igaz - közvélekedés, miszerint a nők korábban érnek. Én inkább azt mondanám, másképp érnek.
Pl tizenéves korban jellemző, hogy valóban komolyabbnak, felnőttebbnek tűnnek a lányok, mint a srácok. Ekkor elég jellemző is, hogy a csajok éretlen kiskölyökként néznek a srácokra. Ekkor még talán van is némi igazuk, mert hormonálisan előbb ugranak meg a csajok, de ezt érettségnek nevezni szerintem erős picit...
Nagyobbrészt meg azzal vannak megáldva, hogy ők sokkal érettebbek a férfiaknál, mert ők már huszonévesen meg akarnak állapodni, gyereket akarnak, míg a férfiaknak 30 körül "nő be a feje lágya". Na ezt a felfogást én nem is méltatnám inkább...
Azzal takarózni pedig, hogy azért ellenkezik a véleményed, mert éretlenebb vagy, egy tipikus sznob mellébeszélés arra az esetre, amikor nem vagy képes a döntésedet érvekkel alátámasztani...
8.
Ezt egész szépen és jól megfogalmaztad.Nagyon igazad van.
Nagyobbrészt meg azzal vannak megáldva, hogy ők sokkal érettebbek a férfiaknál, mert ők már huszonévesen meg akarnak állapodni, gyereket akarnak, míg a férfiaknak 30 körül "nő be a feje lágya".
Ez szerintem nem jelent érettséget. SŐT. Huszonévesen az ember még ne akarjon gyereket. tanuljon, dolgozzon, legyen rendben anyagilag és aztán jöhetnek a gyerekek. Szóval ha ezt nézzük akkor a férfiak érettebbek, mert 30 év felett már kialakíthattad a megfelelő körülményeket egy vagy több gyereknek, ha meg nem, akkor felesleges gyereket csinálnod csak azért hogy te is sorba állhass a segélyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!