Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy órára átváltozha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy órára átváltozhatnátok fiúvá (tapasztalatokért stb. ) akk. megtennétek? Mit próbálnátok ki?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 18:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Pfff nagyon el vagy tajolva amugy...

/ha kijelented hogy nem kivansz vitaba bocsatkozni azzal max. magadra jelentheted ki... nekem szivem joga hogy irok-e ra vagy sem, fokepp hogy nem tartom etikusnak hogy lereagalod a kommentemet, odairsz aztan a vegere pottyinted hogy na csa, en megmondtam de te mar ne, mert nem vitazunk :) ez nem igy mukodik. :))) vannak epito vitak is a vilagon, csak sokan nem ismerik...

a millio tippet ha nem esett le nem a sirankozo pasik onsajnaltato monologjaira irtam hanem arra hogy csajozos tipp van a neten...

masik. meg ha valaki ugy kezdi el csapni nekem a szelet mintha mindjart megkerne a kezem, nah az is remiszto!!!

Atforditom fiuba: ez olyan kb. mintha odamennek hozzad es a leendo gyerekeinkrok beszelnek... Ne fussunk mar elore ennyire! Nem kell kingalni az ember sgget mar az elejen, csak siman figyelmesnek kene lenni...

De mivel a legtobben egyaltalan nem ertitek ezeket a dolgokat akkor hagyjuk is... felesleges pofaznom.

Aki csajozni tud az a ti kis univerzumotokban mindig a szemet alfa.

Aki meg nem az a kedves jofiu.

Az osszes lany meg bunko. Az egesz vilagon.

Talan el kene gondolkodni hogy helyes-e a vilagkeped?

2013. szept. 17. 09:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!