Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy órára átváltozhatnátok fiúvá (tapasztalatokért stb. ) akk. megtennétek? Mit próbálnátok ki?
9-es es 10-es vagyok.
En azert mert jo csaj vagyok :D
Az mindenesetre jót tenne egy két lány jellemének, ha egy nagyon béna (max. 3-4-es) srác bőrébe bújtatnánk őket egy évre úgy hogy kivétel nélkül minden emlékezetét kitöröljük ami segíteni é a csajozásban. Aztán megismertetni egy lánnyal akibe beleszeret. Nagyon. Egy évig úgy hagynánk.
Ó igen. Ennek minden bizonnyal igen jótékony hatása volna.
"Ó igen."
Mint valami őrült, világuralomra törő zseni.:D
Jajj milyen rosszindulatu vagy!!!
Az onsajnaltato fiuknak mar csak az rosszabb amikor az onsajnalat athajlik gonoszsagba!
Utalom az ilyeneket... de mar ezerszer elmondtuk hogy csak sajat magad tudsz segiteni onmagadon... azt meg ne vard el hogy egy loser tejbetok vagy es radmasszon a sok jono.
/mellekesen ti pasik is lenezitek a csunya noket, hogy igenytelen meg minden... lehetne akkor tukorbe nezni!!!/
Meg mi az ami segit a csajozasban? Elfelejtenem?
A jomodor es a magabiztos kiallas a jellememben van!!! Nem pedig azert tudom hogyan csajoznek mert csaj vagyok...
De ha mar itt tartunk ezer helyen leirtak mar a nok hogy kinek mi tetszik, ezer tipp van online ha nem millio... hat konyorgom mi kell meg? Minden nohoz kulon hasznalati utmutato amit elolvasol es csak utana mersz odamenni hozza???
Jah es nehogy azt hidd mar hogy soha az eletben nem kosaraztak ki? Mindenkinek volt mar csalodasa! Csak van aki nem ezen sir eveken at!!!
Egy bulis kikosarazason meg komolyan nem ertem mit kell fennakadni... nem tetszettel, nem tetszettel azt kesz.
Az mar vacakabb amikor olyannak nem kellesz akivel ismeritek egymast, de akkor se all meg az elet... egyeseknek...
17-es
1. Egyáltalán nem vagyok önsajnáló igazából a dolgaim igen szépen alakulnak.
2. Egy szóval nem mondtam, hogy némely fiúnak nem használna egy hasonló kúra.
3. Igenis egy lány tudatával könnyebb csajozni mivel jobban kiismerik a női észjárást. (Ez gondolom nem meglepő.)
4. Jó modor, stílus meg jellem? Ha már ott tartunk, hogy milyen információk vannak fenn az oldalon, akkor rengeteg srácot látunk panaszkodni, hogy "Jaj a lányok mindig a bunkókkal jönnek össze akármit mondanak!" Nos én nem látom ilyen sötéten a helyzetet, de tény hogy ismerek olyan lányt (nem is egyet) aki elég szép is volt, okos, kedves, stb. és mégis a bunkók felé hajlik. (Bárhogyan piszkálják, bármilyen trehányságot mondanak neki nem tesz semmit, max. nevet, tisztára mint ha évezné is.)
Persze ismerek nem egy "rendes" lányt is de min. 40%-os kissebbséggel. Az én adattáramban.
5. Úgy általában sem ártana az amikor látsz egy másik srácot aki úgy udvarol egy lánynak mintha legalábbis mindjárt megkérné a kezét. Aztán amikor a csaj lelépett elkezdene magyarázni, hogy "Nehogy azt hidd, hogy bármit akarok tőle! Egyenlőre nem törődöm a szellemiekkel, csak legyen jó a teste..." (És ilyen komolyan volt velem.) Ha szabad ezt mondanom az ilyen tapasztalatok is sokat segítenének a megítélésben.
Summázva Egyáltalán nem vagyok önsajnáló, de tény hogy láttam lányokat (nagyon sokat) akire nagyon is ráférne egy ilyen. Nem állítom, hogy minden fiú rendes, sőt néhánynak adnék két évet is csúnya lányként.
Persze gondolhatsz rólam ezután is bármit. Lehet nekem sem ártana egy cserélős kúra. Lehet, hogy neked sem.
Mindenesetre tudd, hogy nem a bánat beszélt belőlem, hanem a józan ész, átgondoltság tapasztalat.
Legutoljára szeretném hogy, tudd nem kívánok tovább vitába bocsátkozni. Én mondtam valamit, te megtámadtad, én megpróbáltam megvédeni, ezek után csak azt bizonygathatnánk, hogy a másik mért látja torzítva a dolgokat, ami miatt természetesen nincs igaza.
Hat nem tudom ez most hogy jott ide, mer nem latok kedves sracot xD
A kerdezo meg ilyen kijelentes utan vegkepp nem az elso kategoria.
Tardasagban inkabb ne tegyel majd ilyen kijelenteseket :) Hagyd meg az anonim oldalakra. Nem ez a megfelelo formaja a kommunikacionak ha egy csajt megprobalsz felszedni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!