Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal lassan fél éve együtt vagyunk, ő korábban sokat csalódott. Én vagyok az egyetlen aki idáig vele van, és maradok is. Csak egy dolgot nem értek,amikor így összebújúnk és nagyon intim a pillanat ő szokott sírni és szorosan hozzám bújik.Miért?
Figyelt kérdés
Én 23L ő 27Fnov. 30. 21:26
1/16 anonim válasza:
Mert lelkileg sérült. Sok sikert hozzá.
2/16 anonim válasza:
Fel éve tapasztalja meg azt, hogy milyrn, ha egy társ nem átb*ssza, hanem szereti... ha 1.5 év mulva is sir, majd akkor aggodj... én is sirnék...
3/16 anonim válasza:
Nem gyakran, de velem is előfordult néha hasonló. Ő volt az első komoly kapcsolatom, néha, amikor össze bujtunk és ő elaludt, atfutott rajtam az érzés, hogy mennyire jó érzés szeretni és szeretve lenni. Ilyenkor volt, hogy egy két könnycsepp kicsordult a szememből, de megtartottam magamnak, nem akartam "gyengének" tűnni.
5/16 anonim válasza:
Ez fog menni kb egy évig, aztán amikor helyrejön úgy le fog lépni, mint a szar 😃
6/16 anonim válasza:
Eljön az idő mikor te fogsz sírni minden nap , ő pedig boldog lesz, és vidám...és nem biztos, hogy akkor is veled akar majd maradni....
7/16 anonim válasza:
Akil azt írják, hogy "lesznek itt még gondok" - Nektek mi bajotok van?
Én nőként voltam ugyanigy 29 évesen talaltam meg azt a ferfit, akinek nem feltett szandéka anyagilag lehuzni, elősködni, ingyen cselédként tartani, bizony volt, hogy elsirtam magam azon, hogy mire hazaértem, ki volt takaritva,, de azon is, hogy visszautasitott egy nőt, aki durván nyomult rá. Kb 1-1.5 év után megnyugodtam. Majd akkor izgulj, ha akkor is ilyen.
8/16 anonim válasza:
7.
Pont ez. Le se esiknekes, hogy nálad sose lehet tudni, mikor akadsz ki megint a nagy semmin 😃
9/16 anonim válasza:
Hát ez így bármit jelenthet…
Lehet örül neked.
Lehet sajnál téged mert tudja h le fog lépni.
Lehet valami ex-et sirat.
Passz. Kérdezz rá h mi kínja van.
De én is óva intelek az ilyen lelkibajos férfiaktól…
10/16 anonim válasza:
Vidd el pszichiáterhez, vizsgáltasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!