Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém de ez a pillanatnyi viselkedés mire utal?
Ugy kerultunk ossze h sose voltunk szerelmesek csak vonzalom volt meg szeretuk egymas tarsasagat. Mondta és Érzem is rajta h nem szerelemmel szeret, ettől fuggetlen jól elvagyunk szeretjük egymást,jók a közös időtöltések.
Nade ha főzök neki 1 évezredben 1 x(mert nem lakunk egyutt igy nem szoktam) vagy haziaskodok akkor úgy néz ram mint 1 istennőre,ott kotlik mellettem mint 1 kisgyerek csillog a szeme, jön hátulról megolel megpuszil csomoszor. De ez csak ilyenkor van.
Hogyis mondjam, alapjáraton magatol nem olelget csak ritkán. Ha én olelgetem nyi.van visszaolel de ilyenkor h magatol megolel es puszilgat ezt nem lehet megjatszani. A tekintet ami hozzá párosul ilyenkor nem olyan mint alapból mikor megolel megpuszil
Most elgondolkodtató ha együtt élnénk mindennap haziaskodnek akkor belem szeretne? Miért csak fozesnel jön nála elő? Ha csinálok csinálunk bármi egyebet akkor nem látom nála ezt a szerelmes tekintetet. Volt h segítettem az autóját szerelni vagy takaritottam nála stb de nem volt ez a nézés.
a. a fenekedet latja hatulrol.
b. az anyukaja jutt eszebe ami nem éppen pozitiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!