Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj.velem pszichésen vagy viselkedésben, hogy ismétlem ezeket a köröket akaratom ellenére?
A férfiak egy része nem pusztán barátkozni szeretne hanem szexelni a nővel. Mindegy, hogy kedves vagy, közvetlen, tartózkodó vagy. Vagy elfogadod, hogy olyanok vagy inkább nőkkel barátkozz. Mondjuk ha folyamatosan ez a probléma nem értem miért próbálkozol férfiakkal barátkozni...
Azon kívül, hogy hiányzik neked a pezsgés, udvarlás és velük pótolod. Te kihasználod őket és ők is szeretnének m
"Mit csinálok, hogy többször sem sikerülpusztán barátkozni a környezetemben lévő férfiakkal, hanem többször átfordul náluk ez többé"
Ezt ugye te kérdezed?.
Vagyis mégis barátkozni akarsz velük. Na ezt nem kéne ha aztán zavar amit ők akarnak. Ugyanis nagyon kevés férfi akar egy nővel barátkozni, ezt fogadd el. Egy nőtől azért mást akarunk, nem pedig barátkozni.
Viszont ilyen futár amit példának hozol fel, na ilyennel hányszor találkozol? Néha néha egy percre ha hoz valamit akkor amíg átadja. Hacsak nem hívod be vagy nem kezdesz vele különösebb beszélgetést akkor megy is a dolgára. És így van ez más pasikkal is. Ha munkád során találkozol velük akkor rendezzétek le a munkai dolgokat aztán köszönd meg és menj. Nem kell senkivel olyan kapcsolatot alakitgatni amibe aztán ő többet lát bele. Ha pedig elhiv egy kávéra stb akkor ne fogadd el. Egyszerűen ne tégy olyan lépést ami ebbe az irányba terelné a kapcsolatod más férfiakkal. Nem hiszem el, hogy egy nő nem tud úgy viselkedni, hogy bár nem bunkó hanem kedves de ennek ellenére nem látnak bele férfiaka viselkedésébe olyat ami nincsen ott. Én sok olyan nőt ismerek akivel jó a viszonyom de eszembe sem jut őt randira hívni mert látom, tudom, hogy nem így gondolja velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!