Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj.velem pszichésen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj.velem pszichésen vagy viselkedésben, hogy ismétlem ezeket a köröket akaratom ellenére?

Figyelt kérdés
Mikor fiatal lány voltam kevés férfi érdeklődött utánam, nem értettem a kapcsolatokhoz, flörthöz. Hamar találkoztam a férjemmel, összeházasodtunk, jöttek a gyerekek. Mikor magamhoz tértem a szoptatások, pelenkázások után, akkor kezdődött el a kérdésem lényege, (kb 8 éve.) Valamivel azt váltom ki az utamba kerülő férfiakból, hogy rendre elkezdem őket érdekelni, udvarolnak. Nem az van, mint a szép nőknél, hogy bókot kapnak, vagy egy flört és pillanatnyi esemény után tovatűnik az egész. Ezek inkább tartósabb dolgok, hónapokig tart egy egy ilyen szitu, hogy látom, hogy keresi az illető a társaságom, kedveskedik, nem mondom, hogy nem volt szexajanlat, de ez a ritka. Inkább beszélgetni akarnak, meg velem lenni. Mivel nem hozom be a szex témát, nem tudom őket udvaroatlanul elküldeni, hiszen nem történik semmi, ( volt már pár hónap után H szerelmet vallottak nekem) vagy pár hónap után, mivel nem lesz semmi ugye, volt, aki megharagudott, legalábbis úgy viselkedett. A lényeg, ha nem öltözöm kihívóan, nem hozok szexuális töltetet, létezhet, hogy pusztán azzal, hogy nagyon empatikus vagyok, rá tudok hangolódni könnyen az emberekre, kiváltom ezt akaratom ellenére? Mit csinálok, hogy többször sem sikerülpusztán barátkozni a környezetemben lévő férfiakkal, hanem többször átfordul náluk ez többe? Kellemetlen, nem akarom, kurvának érzem magam tőle, pedig nem kéne.Nem vagyok túlközvetlen sem.

márc. 10. 11:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10es, ja, ebben igazad lehet. 9 voltam..
márc. 10. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!