Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek, hogy pszichésen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, hogy pszichésen defektes vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és még nem volt kapcsolatom, de el se tudnám képzelni, hogy valaki előtt ilyen szinten megnyíljak, vagy egyáltalán, hogy bárkinek is tetszek. Rettegek, hogy sose lesz senkim, viszont szinte el se tudnám képzelni, hogy vala párkapcsolatban éljek, annyira furcsának tartom az egészet, de nem tudom miért. Mit tegyek?

2018. ápr. 28. 21:36
 1/6 A kérdező kommentje:
*valaha
2018. ápr. 28. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit későn érő típus vagy, esetleg visszahúzódó is. Ne aggódj, lesz majd, aki előcsalogatja a csiguszt a házából.
2018. ápr. 28. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj emiatt, csak élvezd az életet. :) Az én lányom is ezt érezte ennyi idősen, de nem csináltunk belőle ügyet. Aztán 21 éves korában találkozott egy fiúval az egyetemen, és gyökeresen megváltozott a véleménye. :) Azóta együtt vannak, és tökéletesen boldogok. :) Ő is pont így érzett, mint te, de ez a fiú olyan volt, mintha saját magával találkozott volna, csak fiúban - minden olyan természetes volt nekik.. :) Így van ez, csak várd ki, amíg megérsz lelkileg a dologra, és ne görcsölj miatta, mert nem kerget a tatár. :)
2018. ápr. 28. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha valaki megtetszik es randira hiv menj el vele. Amig nem hiv senki addig ne felj tole. Kicsit gonosz leszek, de ne felj olyasmitol, ami egyelore nem fenyeget. Legyel nyitott, kedves, ne felj megcsillogtatni a humorodat, oltozkodj az alkatodnak, szemelyisegednek megfeleloen es legyel elerheto, magyarul jarj el helyekre. Nem kell azonnal minden szinten megnyilni, csak ismerkedj aztan majd ugyis ketten alakitjatok a dolgokat. A fiuk sem szeretnek azonnal megnyilni, ezt is vedd szamitasba.
2018. ápr. 28. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgymond "udvarlóim" vannak, viszont mikor már kezdene valóssá válni a dolog beijedek, mert nagyon ismeretlen számomra a helyzet. Lehetőségem lenne, de élőben nem igazán találok normális fiúkat, bulikban nyilván nem komoly kapcsolatért mennek, máshova meg én se igazán járok, ahol ismerkedni lehetne. A facebook meg egyáltalán nem az én világom, mert ott az is megtörténhet, hogy másnak képzel el, mint amilyen vagyok, vagy ugyanez fordítva. Az meg elég kínos dolgokat szülhet. Nem tudom, lehet, hogy csak én komplikálom túl, viszont mindenki nagyon furcsálja, hogy 18 évesen még nem volt barátom és nem akarom, hogy furcsán nézzenek rám, mert attól én is annak érzem magam.
2018. ápr. 30. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje, hogy eljarj. Senki nem fog hozzad bekopogni. Most lesz majus 1., elmesz a telepulesed majalisara nehany szingli baratnoddel aztan majd lesz vmi. Aztan lemesz ugyanide augusztus huszadikan is, szureti fesztivalra is. Vagy elmesz a szomszed varosba ugyanerre. Koncertekre mesz, nyari taborba stb. A normalis ismeroseid hogy talaltak egymasra? Kovesd az o peldajukat. A buli meg az otthonules kozott azert eleg sok minden van.
2018. ápr. 30. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!