Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál az a felfogás, hogy akinek x évesen nem volt párkapcsopata az defektes?
Figyelt kérdés
Huszonéves korom végén találtam meg a barátnőmet, akit vonzónak találok és szeretem is. Előtte elég sokat szenvedtem a társkereséssel mivel a nekem tetsző nők átláttak rajtam. Csak azok vettek észre akik nem tetszettek. Viszont tavaly végre megtaláltam azt a nőt akit szeretek. Előtte eléggé irritált az a sok megmondó ember akik szerint gáz, hogy nem volt még senkim, valami defektem van és tapasztalatokat kéne szereznem csúnyább nőkkel. Azt nem értem, hogy miért kell általánosítani? Úgyérzem ugyanott vagyok ahol egy olyan srác akinek tizenéves korában már volt több nővel. Nem érzem magam defektesnek és nem érzem, hogy alkalmatlan lennék, szeretjük egymást. Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, mert anno kissé szorongtam ezektől az általánosításoktól.2018. febr. 6. 18:55
1/17 anonim válasza:
De igen. Defektes. Mondom ezt 37 éves szűz impotens férfiként. Úgy szégyenlem magam emiatt, hogy az utcára is csak akkor megyek ki, ha muszáj.
2/17 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy egy csomó jó dologról lecsúsztál azzal, hogy eddig nem volt csajod. Defektnek nem nevezném, de elmulasztott éveknek mindenképp...
3/17 A kérdező kommentje:
Jó, de nem tehetek arról, hogy akkoribban nem kellettem nekik. Én már nem akarom kiélni magam, mivel túlságosan szeretem a barátnőmet és nem dobnám el a kapcsolatunkat.
2018. febr. 6. 19:07
4/17 anonim válasza:
Szerintem ezen már ne rugózzál. Ha úgy érzed révbe értél, akkor temesd el ezeket a régi sérelmeket, ha hagyod kísérteni, akkor rányomhatja még a bélyegét a jelenlegi kapcsolatodra.
Szeresd őt és a jövőtöket tervezzétek, ne a múlton rágodj.
5/17 anonim válasza:
Nem csak téged idegesít a dolog. Szerintem jól tetted, hogy nem adtál lejjebb az elvárásaidból. Én személy szerint jobban tudok becsülni és tisztelni egy olyan férfit, aki végleges párkapcsolatot keres és nem csak tapasztalatokat akar szerezni (azaz nem d#gta meg előttem a fél várost csak azért, hogy ne mondhassák azt, hogy valami baj van vele).
6/17 anonim válasza:
#2 mondj egy olyan dolgot, amiről lemaradt azzal, hogy csak most lett csaja!
8/17 anonim válasza:
Neked is van defekted, valószínűleg az, hogy ronda vagy és nem kellettél a csinos nőknek. A barátnődet meg csak azért nem hagynád el, mert a tapasztalataidból tudod, hogy mennyire nehéz olyan nőt találnod megint, aki tetszik is és járna is veled :D
9/17 anonim válasza:
Legalább találtál olyat,aki megfelel kívül-belül.
Mondjuk aki 40 éves kora környékén is szűz,ott már vagy tényleg nagyon csúnyának kell lenni vagy nagyon kiállhatatlan természetűnek(utóbbiból több van).
10/17 anonim válasza:
Vagy nagyon nagy igényeket támaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!