Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem irritál az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál az a felfogás, hogy akinek x évesen nem volt párkapcsopata az defektes?

Figyelt kérdés
Huszonéves korom végén találtam meg a barátnőmet, akit vonzónak találok és szeretem is. Előtte elég sokat szenvedtem a társkereséssel mivel a nekem tetsző nők átláttak rajtam. Csak azok vettek észre akik nem tetszettek. Viszont tavaly végre megtaláltam azt a nőt akit szeretek. Előtte eléggé irritált az a sok megmondó ember akik szerint gáz, hogy nem volt még senkim, valami defektem van és tapasztalatokat kéne szereznem csúnyább nőkkel. Azt nem értem, hogy miért kell általánosítani? Úgyérzem ugyanott vagyok ahol egy olyan srác akinek tizenéves korában már volt több nővel. Nem érzem magam defektesnek és nem érzem, hogy alkalmatlan lennék, szeretjük egymást. Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, mert anno kissé szorongtam ezektől az általánosításoktól.
2018. febr. 6. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

"mondj egy olyan dolgot, amiről lemaradt azzal, hogy csak most lett csaja!"

Ugye most csak trollkodsz?:D

2018. febr. 6. 20:19
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
#11 akinek a hozzászólására válaszoltam, elég sok hozzászólását olvastam már, de azok közül csak 1 volt valamennyire értelmes. Kíváncsi vagyok, hogy most mit fog alkotni. :)
2018. febr. 6. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 egyébként meg te is írhatsz nyugodtan olyat, ami épp eszedbe jut. :)
2018. febr. 6. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom.

Szerintem aki komolyan gondolja a kérdést:

1.Fogyatékos.

2.Saját magát nyugtatja, szal úgy se fogadna el semmit.

Szal igazából ismét csak azt tudom írni hogy fogyatékos.

2018. febr. 6. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14 Akkor elég szűkös a nyelvi eszköztárad. :)
2018. febr. 6. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell velük foglalkozni, mert csak szívatják a másikat, és annak örülnek, ha ilyennel felhúzhatják a másikat.
2018. febr. 6. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a teljes kérdést, de kinek tartozol beszámolóval a kapcsolataidról? Mi közük hozzá? Én még a leendő barátnőmnek is csak annyit mondanék, hogy volt és kész. Nem muszáj mindenről beszámolni.
2018. febr. 7. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!