Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal lassan fél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal lassan fél éve együtt vagyunk, ő korábban sokat csalódott. Én vagyok az egyetlen aki idáig vele van, és maradok is. Csak egy dolgot nem értek,amikor így összebújúnk és nagyon intim a pillanat ő szokott sírni és szorosan hozzám bújik.Miért?

Figyelt kérdés
Én 23L ő 27F
nov. 30. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7

Azért írjuk h lesznek még itt bajok, mert tapasztalatból sok ilyen “érzelmes” férfinak csak addig jó a másik (az első aki útba esik és befogadja), amíg helyre nem áll az egója.

dec. 1. 07:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11es: pontosan. Érzelmi manipuláció, az áldozat akit mindenki csak átver. De persze ha rákérdezel, hogy mi volt az ő része abban hogy az élete egy nagy kicseszés (szerinte, mert gyakran fogalmaznak ilyen drámaian), akkor valódi felelősségvállalást sosem kapsz tőle. Max annyit tud mondani, hogy "bíztam/nagyon szerettem" 🥺🥺🥺 De az a lényeg, hogy most TE mellette vagy, TE a tökéletes - először felépít, majd lerombol.

Kérdező, ha a párod is egy ilyen áldozat, akivel mindig mindenhol csak kicsesztek, és valahogy az életben is azért van elmaradva, mert a gonosz főnök vagy kollégák, akkor a telefonja olyan titkokat rejt, amitől valójában neked lenne okod sírni éjszakákon át.

Aki érti, az érti. Aki nem, annak sosem kívánom, hogy értenie kelljen valaha.

dec. 1. 11:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Elmesélte hogy ő is hibás volt sokmindenben,tehát nem csak sajnáltatja magát.
dec. 1. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Naa, ez így még érdekesebb. Pontosan mit mondott, mikben volt hibás?
dec. 1. 11:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Néha túl rámenős volt, kis dolgokon is kiakadt de ezt nem úgy kell érteni hogy idegbeteg volt, hanem nem mindig értette a poént. de ezeken mind változtatott már.
dec. 1. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

7

Miért lehetnek gondok?

Páldául ha valami miatt megfeneklik a kapcsolatuk és a kérdező szakítani akar. Szerinted normálisan fog reagálni? Nagyobb az esélye a hisztinek, fenyegetőzésnek, öngyilkossággal való zsarolásnak, akár erőszaknak. Ráaadásul oka vannak annak, ha valakit senbki nem bír elviselni pár hónapnál tovább. A mindenkibe csalódókkal, magukat áldozatnak beállítokkal vigyázni kell, mert problémásak.

dec. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!