Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kért időt 2 napra! Vannak fiu baratai vedi oket 2 honapja ismerjuk egymast! Este még irt h majd menjek de időt kért! Reagalt a napomra aztan ennyi nem ir de aktiv! Megvarjam a 2 napot? Mit tegyek ertelmes segitseget kerek
Figyelt kérdés
nov. 30. 18:39
1/8 anonim válasza:
Nekem nem tiszta az ügy, leírhatnád mi volt pontosan. Gondolom féltékenykedés a barátok miatt, de a konkrét eset nélkül hogy lehetne választ adni?
2/8 anonim válasza:
Mikor valaki konkrét időre szakít az azért van mert mással akar dugni és így nincs bűntudat, mert hát "szünet" volt
3/8 A legrosszindulatúbb válasza:
Ez így nagyon nem fair. Két napig nem is akar közölni semmit? Gondolom, hogy távkapcsolatban éltek, viszont egy távkapcsolatban legrosszabb esetben is minimum néhányszor illik egymással kommunikálni telefonon, vagy bármilyen kommunikációs platformon, ki mit csinál, kinek hogy telik, hogyan telt a napja, legalábbis részemről ez lenne a normális.
4/8 A kérdező kommentje:
Idezem most irt nem reg “ nem haragszok csak egy kicsit hanyagoljuk a temat sok volt” illetve ugy volt megyek most szerdan erre meglassuk majd szerda felè ma szombat van ennyi uzit kaptam
nov. 30. 20:16
5/8 anonim válasza:
Már miért ne várd meg? Nyilván azért kért időt mert megfojtod a folyamatos nyomulással és most se vagy képes várni! EL fogod így taszítani, ha nem vagy képes a s--geden ülni és mással foglalkozni! Bár lehet ez már megvolt, csak ő még nem képes őszintén kommunikálni.
6/8 anonim válasza:
dekódolom neked barátom "időt kérek" = nem biztos az érzéseiben, ha egy kapcsolat közepén mondja ezt valaki akkor valószínűleg szakítani akar csak keresi hozzá a bátorságot, a megfelelő szavakat, alkalmat hogy kimondja.
7/8 anonim válasza:
Az időkérés meccsek kivételével sosem jelent jót.
Engem közel egy hónapig vàrattak egy alakuló kapcsolatban.Mondjuk én egészen türelmes voltam,de belül megjàrtam a poklot.Mikor az illető közölte hosszú hetek utàn a döntést, abszolút nem lepődtem meg.Tulajdonképpen úgy ejtett pofàra, hogy elejétől leszűrtem a viselkedése alapján,én leszek a vesztes.Csak ilyenkor qrvàra gyàvàk szemedbe mondani a nyilvánvalót.
Azt nem tudom, mi vàltotta ezt ki belőle, csak hogy ennek valószínűleg vége...
8/8 anonim válasza:
5
Nem tudjuk milyen a kapcsolatuk kár találgatni.
Egy kapcsolatban nincs olyan hogy szünet. Mondja azt hogy nem érzi jól magát most nincs kedve senki társaságához de aki egyből szünetet vagy időt kér az nem biztos hogy ugyan azt érzi mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!