Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érthető, hogy lekoptattam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy lekoptattam a volt lánybarátomat, mikor segítséget kért?

Figyelt kérdés

Sokáig a barátom volt egy lány, évekig. Neki közben volt pasija, én meg vártam, hogy szakítsanak, mert szerelmes voltam belé. Szakítottak, utána még több időt töltöttünk együtt, és folyamatosan húzta az agyam, szülinapomon hosszan ölelgetett, egy házibuliban pedig engedte, hogy vele aludjak. Amikor szerelmet vallottam neki, egyből lekoptatott, én meg tiltottam, töröltem mindenhonnan.

Múlt héten viszont ismeretlen számról keresett, és közölte, hogy randizott egy sráccal, aztán felment a lakására és erőszakoskodott vele, alig tudott elmenekülni, elvette a telefonját, és azért engem hív, mert csak az én számomat tudja fejből. Könyörgött, hogy segítsek, vegyem fel, adjak neki cipőt, és vigyem be a rendőrségre, vagy legalább a szüleinek szóljak. Végül figyelmeztetés nélkül csak úgy letettem a telefont, mintha megszakadt volna, ki is kapcsoltam.

Úgy gondolom, hogy megint csak visszatért volna az, hogy kihasznál, és nem kapok cserébe egy kis törődést sem soha. Másrészt pedig abból kiindulva, ahogy az én agyamat húzta, inkább a sráccal szolidarítok.

Bennem van az is, hogy ha adott volna nekem egy esélyt, amikor szerelmet vallottam, akkor most nem lenne ebben a helyzetben.

Mégiscsak érzek egy kis bűntudatot.

Szerintetke érthető volt ez részemről?

2022. aug. 6. 17:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem trollkodsz, akkor elég rossz ember vagy.
2022. aug. 6. 17:27
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok, csak azért írom ide, mert az ismerőseimnek nem mondhatom ezt el.
2022. aug. 6. 17:31
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
pondró vagy
2022. aug. 6. 17:38
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Én őszintén bízom benne, hogy ez csak hergelős poszt
2022. aug. 6. 17:40
 5/26 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha hergellek titeket, nem ez a célom.

Azért írtam ki a kérdést, mert valamennyire érzi a lelkiismeretem, hogy nincs teljesen rendben a dolog, ugyanakkor meg ott az ezer másik érv.

2022. aug. 6. 17:41
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg igaz, akkor viszont szánalmas vagy kérdező. Sérült az egód és ezért nem segítesz valakin aki bajban van? Ha így hív fel valaki, legyen az az ellenségem még neki is segítek nem hogy egy állítólagos “baráton”. Sose voltál a barátja.
2022. aug. 6. 17:43
 7/26 A kérdező kommentje:

Az voltam, csak szerettem is, és rosszul ítéltem meg, mint embert.

Amúgy meg nem az, hogy az egóm sérült, csak dühít, hogy ha adott volna esélyt olyannak, aki szereti, várt rá, oda van érte, és sose bántaná, akkor elkerülhette volna ezt. Én felajánlottam magam, mint párt, ő mással ment el, bajba került, akkor ne nekem sírjon már segítségért... Hívja a 112-t, és kész...

2022. aug. 6. 17:46
 8/26 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is ez jutott eszembe, hogy miért nem a rendőrséget hívta.
2022. aug. 6. 17:47
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem voltál a barátja, ha az lettél volna nem fordítasz hátat neki a bajban, csak mert nem úgy viselkedett ahogy neked tetszett vna. Jobban járt a csajszi, hogy nem vagy már az életében.
2022. aug. 6. 17:48
 10/26 A kérdező kommentje:
Meg velem is úgy viselkedett, mint aki bármire készen van, csak félénk vagyok és nem nyomultam azonnal... De ha rámenős lettem volna, a jelek alapján jogosan nyomultam volna rá, és akkor én is lehettem volna egy ilyen történet főszereplője, ahol erőszakoló sátánt csinálnak belőlem... Ki tudja, lehet, hogy ha tudom, hogy nem akartam bántani, és egyáltalán nem akarom megerőszakolni, mégis eszelős hisztit vág le, és mondjuk tárcsázza a rendőrséget, akkor én is elveszem tőle a telefont...
2022. aug. 6. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!