Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a lánybarátomba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a lánybarátomba, elmondtam neki, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Biztos észrevette rajtam, hogy az utóbbi hetekben másként éreztem iránta, mert ő kérdezett rá. Ezért mondtam el neki, különben még húztam volna az időt... Azt mondta, hogy ő is többet érez irántam, mint barátság, de most hirtelen nem tud váltani barátságból párkapcsolatba, neki ehhez idő kell. Biztatott, hogy udvaroljak neki, mintha egy új emberrel kezdenék ismerkedni, randizni.

Ezt hogyan csináljam? Nem tudok vele úgy viselkedni, mintha csak most ismerkednénk, hiszen évek óta egymás legjobb barátai vagyunk, mindent tudunk egymásról.

2019. ápr. 23. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó dolog szerintem. Hát, akkor udvarolj neki! Hívd el programokra kettesben. Sétálni. Vigyél neki virágot. Te tudod mit szeret, ezzel előnyben vagy.
2019. ápr. 23. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki. De azt szeretné, hogy küzdjél kicsit érte.

Vidd el sétálni, kávézgatni. Most már tudod, hogy hamarosan a szoknyája alá nyúlhatsz:)

2019. ápr. 23. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tobbet elcelodni vele. Megerinteni a hajat, a vallat, a derekat atfogni, megolelni.
2019. ápr. 23. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedveskedj, okozz neki örömet mindannak a plusz információnak a felhasználásával, amit barátként már megtanultál róla.
2019. ápr. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!