Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a lánybarátomba, és tanácsokra lenne szükségem?
Nagyjából egy éve ismerjük egymást de úgy féléve vagyunk barátok.Az elején meg se fordult bennem hogy valaha is többet szeretnék tőle mint barátság.Egész nyáron tök jól elvoltunk rengeteget találkoztunk de amikor eljött a Szeptember ő másik városba kezdett suliba járni így csak hétvégente tudunk már találkozni, de amikor itthon van amennyit csak tudunk annyit találkozunk.Mi előtt úgy mond "utoljára" találkoztunk elég fájdalmas volt tőle elköszönni.Nem is nagyon értettem hogy mi bajom lehet hisz nincs messzire tőlünk ez a bizonyos város, de hamar rájöttem hogy totál beleszerettem.Úgy nagyjából egy hónapja történt amikor is kicsit másként jött haza, másként állt hozzám, és azt láttam rajta mintha ő is többet szeretne.Ezen a hétvégén történt hogy beültünk egy teázóba ami inkább tűnt randinak mint egy sima baráti beszélgetésnek.Rengeteget nevettünk végig egymás szemébe néztünk és nem is úgy nézett rám mint előtte bármikor.A hétvége után sokkal többet kezdtünk beszélgetni és lehet kicsit gyerekesnek hangzik de rengeteg szívet kezdtünk küldeni egymásnak:D.A következő hétvége szintén hasonló volt.De az azt követő hétvégén már úgymond kicsit visszább vettünk.Ugyanúgy amennyit csak lehet együtt töltünk de nem érzem hogy annyira közel lennénk egymáshoz mint azon a bizonyos két hétvégén és most már kezdek bele őrülni ebbe az egészbe és teljesen tanácstalan vagyok hogy mit kellene tennem.
Ha bárkinek van bármi tanácsa nagyon szívesen fogadom!! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!