Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem mindenki csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Nem öltözködök kihívóan, nem viselkedek k*rvásan, mégis mindenkinek csak arra kellek, hogy megd*gjon. Annyira szeretném, hogy valaki szeressen, úgy ahogy vagyok és amikor azt hiszem, hogy ez történik, kihasználnak. Tudom, naiv vagyok, de annyira szeretethiányom van, hogy nem bírom már. :(
2013. szept. 10. 23:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Mikor írtad hogy nem helyes az állításom és felhozol egy példát, tudtam hogy hülyeséget fogsz írni.

Minden szituáció, helyzet függő.

Amit te mondasz teljesen más lapra tartozik, mint amiről beszélünk.

Te a bátyáddal éltél egy házba, így nyilván kellett hozzá alkalmazkodnod, ráadásul még ugye ő a testvéred is.

De idegeneknek akiket az utcán, szórakozóhelyen, az interneten vagy bárhol találkozol, nem kell ugyanígy alkalmazkodniuk hozzád, hiszen nem vagytok barátok, rokonok, nem éltek együtt, semmi közötök egymáshoz. Így az hogy hogy viselkedik, nem tartozik rád, ahogy az sem tartozik rá hogy te hogy viselkedsz.

Ha valaki nem szereti látni azt hogy te a csajoddal kézen fogva sétálsz és mondjuk emelet még smároltok is, akkor nem fogjátok ezt csinálni, ha szólok hogy ez engem zavar, abba hagyjátok?

Vagy ha melegek mennek kézen fogva és nem akarom látni és rájuk szólok abba hagyják? stb.

És ezekre mondhatod hogy más helyzet, ilyen helyzetekben nem lehet beleszólni, de ugye mindenki maga dönti el hogy milyen szituációt tart arra alkalmasnak hogy a nem tetszését kifejezze és változtatásra kérje meg az érintett személyeket.

Csak hogy a te mesédet hozzam fel: Azt írtad hogy láttál már olyat hogy egy csajnak a vonaton azt mondta egy pasi hogy de megb*asználak, vagy valami ilyesmi, és hogy te legszívesebben képen törölnéd az ilyet, a viselkedése miatt.

Ilyen szituációkról beszélünk. Ebben az esetben neked semmi közöd ahhoz hogy ez a pasi mennyire modortalan, faragatlan. Semmi jogod beleszólni ebbe. Ő így fejezi ki a nőnek azt hogy tetszik neki a nő, te sehogy. :) Akkor ennyi erővel ő is pofán vághatna, hogy öreg csajozz már, mert nekem nem tetszik az hogy még nem volt csajod. Nyilván ilyet senki nem fog csinálni, de csinálhatna. Abban a szituációban amikor ez a pasi úgy viselkedett a nővel ahogy, neked nincs beleszólásod, majd a csaj ha nem tetszik neki, rászól hogy hagyja abba, vagy ha nem bírja leállítani és segítséget kér akkor segíthetsz neki, és kiélheted magad, de addig semmi közöd a dologhoz.

Amúgy több ilyen szituációban is volt részed azt írtad, de mindig csak legszívesebben vágtad volna pofán, nem tetted meg, a tettekig nem fogsz soha eljutni, mert egy gyáva sz*arkupac vagy, és még azt írta valaki, aki lehet hogy épp te voltál egy másik regisztrációval, hogy korrekt vagy. Pont az ilyen alakok, mint te, vagytok a leggerinctelenebbek. Ezt tennétek meg azt, így lenéztek másokat meg úgy, de a véleményetek soha nem hagyja el a szátokat. :) :) :)

Ezért áldás a magadfajtának az internet, itt elmondhatod a hülye gondolataidat, elmondhatod hogy hogyan utasítanál valakit helyre aki nem a te helytelen gondolataid szerint él, viselkedik, de itt sosem kell elmenj a tettekig.

Ennyi volt a mondandóm, többet nem reagálok a hülyeségedre, mert ahogy Winston Churchill mondta: Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani.

Te egy agysejtek nélküli fanatikus vagy. :) :) :)

2013. szept. 11. 23:17
 32/35 anonim ***** válasza:

"Te egy agysejtek nélküli fanatikus vagy. :) :) :)"

Öreg, tudod van a társadalom nevű izé ami a magadfajta tahót is eltartja többek között. Ennek vannak szabályai, amiket vagy áthágsz vagy nem, ezek olyan szabályok, amiket a legtöbb ember magára nézve kötelezőnek tart. A normálisabb (tehát nem te) emberek igyekeznek a szabályok jelentős részét betartani, és most nem a törvényekre gondolok, hanem a másik ember tiszteletére, és a tisztelet megadására, ugyanis ez kell a közösség normális működéséhez. Te dönthetsz úgy, hogy nem foglalkozol a tisztelettel tipikus liberalista módon. Habár te inkább vagy agyhalott anarchista. Szóval, ha nem foglalkozol a szabályokkal, az a te dolgod, viszont mindenki másnak meg van a joga hozzá, hogy ilyenkor szétrugja a segged. Soulmojo itt követi el a hibát, mert nem tapos bele a földbe. Bele kell. Egy erkölcsileg nulla embernek, mint te bizony bele kell dugni a nóziját a saját seggébe, hogy tiszteletet tanuljon. Ebben a társadalmunk egyébként elég jó. Majd ha kidugtad az orrod az élet nevű játékba, te is tapasztalni fogod. Drága főnököd az első csúnya nézésednél, úgy fog kivágni, mint macskát szarni.

2013. szept. 12. 00:07
 33/35 anonim ***** válasza:

Továbbá:

"Ebben az esetben neked semmi közöd ahhoz hogy ez a pasi mennyire modortalan, faragatlan. Semmi jogod beleszólni ebbe."

Pedig van. :-) Onnantól kezdve, hogy a helyszínen tartózkodik az ember, szemtanúja a cselekménynek, tehát van hozzá köze, és éppen annyi joga van beleszólni a cselekményekbe, mint a másik félnek bunkó módon viselkedni a lánnyal. Azt ki nem szarja le, hogy szerinted nincsen hozzá joga? Mindenhez van jogom, amit meg tudok tenni, csak éppen mindennek van következménye. Jelen esetben, például betörhetik az ember orrát.

2013. szept. 12. 00:27
 34/35 anonim ***** válasza:

Jajj akkorát virultam a kommenteden.

Most kb ott tartunk már, hogy nem tudsz értelmes reakciókat írni, csak kötekedéseket, kitalált dolgokról. De sebaj.

Egyrészt ha látok ilyet, mármint hogy beszól valaki egy csajnak, először szólni szoktam, aztán általában kicsit befenyítem ha szükséges. Az esetek 99 százalékában már az, hogy szólok elég, mivel nem vagyok egy vékony törpe. A másik, hogy miért ne szólnék egy ilyen gyökérnek, ráadásul nekem mindig elborul az agyam, ha bunkón beszél valaki a másiknak.

„Ő így fejezi ki a nőnek azt hogy tetszik neki a nő, te sehogy. :) Akkor ennyi erővel ő is pofán vághatna, hogy öreg csajozz már, mert nekem nem tetszik az hogy még nem volt csajod.”

Lol. Így fejezi ki? Aki így fejezi ki magát az le kéne lőni, nem dicsérni. Ha te így ismerkedsz, akkor költözz valahova nagyon messze te nyominger! :) Pofán vághatna, mert nem csajozom? jaj dehogynem drága barátom, csak én akkor mással voltam és én nem szoktam megcsalni meg másfelé kacsintgatni ha valakivel vagyok. De nyilván, mivel te egy ilyen IQ light ember vagy, ezért ilyen elképzelt nyomiságokat találsz ki.

„Abban a szituációban amikor ez a pasi úgy viselkedett a nővel ahogy, neked nincs beleszólásod, majd a csaj ha nem tetszik neki, rászól hogy hagyja abba, vagy ha nem bírja leállítani és segítséget kér akkor segíthetsz neki, és kiélheted magad, de addig semmi közöd a dologhoz.”

„Amúgy több ilyen szituációban is volt részed azt írtad, de mindig csak legszívesebben vágtad volna pofán, nem tetted meg, a tettekig nem fogsz soha eljutni, mert egy gyáva sz*arkupac vagy, és még azt írta valaki, aki lehet hogy épp te voltál egy másik regisztrációval, hogy korrekt vagy. Pont az ilyen alakok, mint te, vagytok a leggerinctelenebbek. Ezt tennétek meg azt, így lenéztek másokat meg úgy, de a véleményetek soha nem hagyja el a szátokat. :) :) :) „

Omg. Az nem fordult meg a fejedben, hogy nem minden nő tudja véresszájúan elküldeni az embert a vérbe? Hogy félénk? Hogy nem látja értelmét az ellenkezésnek, mert akkor még jobban bátorítja azt az idiótát akit te magasztalsz? Én mindig szólok., mert nem viselem az ilyen kis tetveket. Soha nem mondták utána a nők, hogy miért szóltál bele. Tudod, kis empátia kell, és helyesen fel tudod mérni az ilyeneket.

Azt meg különösen undorítónak tartom, hogy ennyire homofób ecsém ami megint csak szánalmas. Továbbá azon is röhögtem, hogy egy csomó kitalált dolgot feltételezel rólam, mert annyi intellektusod sincsen, hogy normálisan leszóld a másikat.

Bírom, amikor valaki csak úgy a mondandója végén még odadob egy idézetet, hogy megmutassa ő mennyire intellektuálisan felsőbbrendű.

Amúgy az idézeted megint öngól, mert pontosan én írtam, hogy ne offoljunk de te nem voltál képes szakadni a témátol.

Isten óvja az emberiséget az olyan tudálékos, magát tökéletesnek gondoló egyénektől mint amilyen te vagy.

2013. szept. 12. 07:56
 35/35 anonim ***** válasza:

Rendes embert kéne kifogni, mint például engem.

Aki dolgozik, törődik veled és mellesleg jól meg is dugnálak.

A falu szépe meg senkiházi gyerek két majom dolgozó szülővel típust meg kerüld. A szüleik nélkül ők egy hajléktalan senkik ezt tanuld meg!

2020. jan. 4. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!