Este kimentem cigizni és hallottam egy hangot, még1X kimentem és megint hallottam, nem tudom hogy miért volt ez? Dédim féléve halt meg, barátaim nincsenek mert kihasznál mindenki, egy lányt szeretek lassan egy éve.
Hallkan mondhatod neki amit akarsz, én is szoktam a titkos barátomhoz beszélni
Megtudni nem fogod ugyan hogy ki az, de érd be ennyivel
Ha érzel este a hátad mögött vkit aki figyel, az bizony szellem
köszönöm a segítséget:)
Halkam beszéltem hozzá de nem szólt vissza:)
De ez valami felhvás volt egy veszélyre meg utalás az egész megfejtettem a dolgot és arra figyelmeztetett hogy akit szeretek féléve azzal összeveszek:D Megfejtettem és rá 5percre már elkezdtünk beszélni a csajjal, akarom mondani ribancal és össze is vesztünk:D
Lehet furán fog ez hangzani, nem is nagyon beszélek róla mert az emberek állatába hülyének néznek.
Én egy látó vagyok, megérzek dolgokat, sőt sokszor megálmodom a jövőt, és érintkezem túlvilági emberekkel.
Mikor érzed magad mögött, akkor rossz érzés fog el vagy jó? vagy félsz?
Ha akarsz róla bővebben beszélni 4 szem között nyugodtan irj privátot
2011-06-08 08:46 válaszoló!
Bárki bármit is mond, egyáltalán nem vagy hülye...
Igenis vannak szellemek, vannak még démonokis, és vannak olyan emberek akik látják ezeket a dolgokat... Én is néha megérzem a dolgokat, habár én nem vagyok se látó, se táltos, egyszer még jó hogy megéreztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!