Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem mindenki csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Nem öltözködök kihívóan, nem viselkedek k*rvásan, mégis mindenkinek csak arra kellek, hogy megd*gjon. Annyira szeretném, hogy valaki szeressen, úgy ahogy vagyok és amikor azt hiszem, hogy ez történik, kihasználnak. Tudom, naiv vagyok, de annyira szeretethiányom van, hogy nem bírom már. :(
2013. szept. 10. 23:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én el bírom viselni a kritikát, ha mások szóltak megkérdeztem miért gondolják azt amit. Ha úgy van ahogy gondolják, akkor változtatok. Nincs igazad abban, hogy mások ne ugassanak bele hogyan viselkedj, mert nemcsak magadnak kell együtt élned magaddal, hanem másoknak is kell, azaz ha paraszt módon viselkedsz ami bánt másokat, akkor akalmazkodsz és változtatsz. Azzal meg, hogy azt mondod hogy másik ne ugasson bele mit csinálok, pont a mondanivalódat cáfolod meg, ugyanis te meg magadról hiszed, hogy tökéletes vagy, nem kell változtatni.
2013. szept. 11. 10:08
 22/35 anonim ***** válasza:

edit*

Azzal meg, hogy azt mondod hogy másik ne ugasson bele mit csinálsz, pont a mondanivalódat cáfolod meg, ugyanis te meg magadról hiszed, hogy tökéletes vagy, nem kell változtatni

2013. szept. 11. 10:09
 23/35 anonim ***** válasza:
Ja és igen, én elvárom az emberektől, hogy mondják mi a bajuk, mert én nem vagyok gondolatolvasó, nem látom külső szemmel mit csinálok. Ha az rossz, akkor teszek ellene. Baromira nagy történet...
2013. szept. 11. 10:16
 24/35 anonim ***** válasza:
Kedves Soulmojo, tök feleslegesen koptatod a billentyűzetet. Az ilyen liberalista, dolce vita, hülyegyereket (és igen bunkó vagyok, mert megvetem ezt az emberfajtát) úgysem tudod észérvekkel meggyőzni. Ezeknek semmi nem számít, csak hogy, halálra piálhassa magát, szívja a spanglit, és kefélje a nőket. Az önzés és az önös érdekek éltetik őket, nem tudják felfogni, hogy a viselkedésükkel fájdalmat okozhatnak másoknak, és nem is érdekli őket, mert önmagukon kívül semmit nem tisztelnek. Az ilyet nagy ívben le kell szarni, mert csak felidegesíted rajtuk magad, ha pedig az életben eléd kerülnek és megteheted, mert hatalmad van, bele kell taposni őket a földbe, mert kártékonyak.
2013. szept. 11. 12:07
 25/35 anonim ***** válasza:

Hát, én azért abban nem hiszek, hogy 'el kell taposni'. Én inkább szeretem rávezetni az embereket ha tudom. Annyira senki sem elvetemült, hogy ne változzon, bár azt elismerem, hogy nem nagyon változnak, mert nem is akarnak.

De ne offoljunk, nagyon elszaladt a téma az eredetitől.

2013. szept. 11. 12:13
 26/35 anonim ***** válasza:
solumojonak van igaza. rég látni ilyen korrekt embert.
2013. szept. 11. 12:20
 27/35 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon korrekt ez a soulmojo, ilyen kijelentések után meg persze hogy az:bár azt elismerem, hogy nem nagyon változnak, mert nem is akarnak.

Te sem változol, mert azt gondolod nincs rá szükséged, de azok akikről te gondolod hogy változniuk kell, meg rólad gondolják ugyan ezt. Így te róluk ők rólad, ahelyett hogy te magadról ők magukról gondolkodnának.

Az ilyen liberalista, dolce vita, hülyegyereket (és igen bunkó vagyok, mert megvetem ezt az emberfajtát) úgysem tudod észérvekkel meggyőzni.Az önzés és az önös érdekek éltetik őket, nem tudják felfogni, hogy a viselkedésükkel fájdalmat okozhatnak másoknak, és nem is érdekli őket, mert önmagukon kívül semmit nem tisztelnek

Mondja ezt egy olyan ember, aki azt mondja egy embertársáról, aki nem úgy látja a világot ahogy ő, hogy ezek, csak annyit érdemelnek hogyha tehetjük tapossuk el őket. Akkor te önzőbb vagy mint ők.

2013. szept. 11. 14:10
 28/35 anonim ***** válasza:

"Te sem változol, mert azt gondolod nincs rá szükséged, de azok akikről te gondolod hogy változniuk kell, meg rólad gondolják ugyan ezt. Így te róluk ők rólad, ahelyett hogy te magadról ők magukról gondolkodnának."

Ez így nem igaz. Mondok egy élő példát, amit én már megváltoztattam magamon:

Amikor hazaérek és fáradt vagyok eléggé - mert 9h-t dolgozom és 4h-t utazok - akkor hajlamos voltam nyűgös lenni és semmiségek miatt csesztetni a másikat, jelen esetben a bátyámat, az meg felkapta teljesen jogosan a vizet, én meg csak az ő idegességére reagáltam, mert fel se tűnt az, hogy fullra belekötök. Ez ment egy ideig, majd megkérdezte mi a sz*rért nem hagyok neki nyugalmat, miért kell így viselkedni. Átbeszéltem vele a dolgot. Most is ez van néha, de mivel realizáltam magamban a dolgot, már az elején leállok, mert eszembe jut amiről beszéltünk, de a legtöbb esetben eleve nem is kötök bele senkibe se. Szóltak? Igen. Káromra vált? Aligha.

Az a baj veletek, hogy amikor nektek azt mondják, hogy gondolkodjál már, te azt mondod amit és támadsz, én megkérdem miért?

2013. szept. 11. 14:37
 29/35 anonim ***** válasza:

1. vagy nem vagy elég szép hogy hosszú távra megtartsanak

2. nem vagy elég bájos

3. egyéb súlyosabb defekt

4. rossz közegbe jársz ismerkedni (gettó, diszkó)

2013. szept. 11. 15:51
 30/35 anonim ***** válasza:
12:07:Épp egy ilyen pasival van dolgom.Hosszú időbe telt még rájöttem,hogy milyen önző stb.A vicc az egészben,hogy eleinte magamat hibáztattam,hogy valamit rosszul csináltam azért lehet ő ilyen.Akárhányszor megbántott,elmondtam neki,hogy ez nekem rossz,és nem értette meg.Mondogatta,hogy nem akar bántani,és még is bántott(lefeküdt másokkal).Az már régen rossz,hogy mondani kellett neki,hogy nekem ez mennyire rosszul esett.De csak csinálta.
2013. szept. 11. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!