Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem mindenki csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Nem öltözködök kihívóan, nem viselkedek k*rvásan, mégis mindenkinek csak arra kellek, hogy megd*gjon. Annyira szeretném, hogy valaki szeressen, úgy ahogy vagyok és amikor azt hiszem, hogy ez történik, kihasználnak. Tudom, naiv vagyok, de annyira szeretethiányom van, hogy nem bírom már. :(
2013. szept. 10. 23:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Felteszem, azt jelenti, hogy nem csalod meg a nődet, nem kezdesz kapcsolatot úgy, hogy még együtt vagy mással, nem viselkedsz paraszt módon, udvarias vagy, nem vered a nőt. Igyekszel a kedvére tenni, egy bizonyos határon belül.
2013. szept. 11. 06:21
 12/35 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége még ezeket a legelemibb dolgokat se képesek betartani.
2013. szept. 11. 06:25
 13/35 anonim ***** válasza:
Rossz emberekkel talalkozol avagy tul könnyen szetrakod a labad!!!! 24 F
2013. szept. 11. 08:20
 14/35 anonim ***** válasza:

Még suliban ismertem egy csajt, aki az az igazán szép fajta volt, szép arc, nagy mellek, kerek, fenék, arányos test, kedves, intelligens.

Ami az érdekes volt vele kapcsolatban, hogy a végén már próbálta rejteni külsőleg önmagát, mert szinte vonzotta az idiótákat, de szó szerint. Leült a héven, villamoson és szó szerint tapadtak rá a bunkó parasztok. Az ismerettségi köre is tele volt bunkó parasztokkal, a pasijai is bunkó parasztok voltak, gondolom azért, mert nem ismert más fajtát ahogy én láttam.

Ezzel most nem akarok semmi mélyenszántót dolgot mondani, mindenesetre érdekesnek tartom ezt az egészet.

2013. szept. 11. 08:59
 15/35 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak azért voltak bunkó ismerősei, mert mindenki bunkó?

Aki magát rendesnek nevezi, az nem bunkó? Hiszen azzal hogy magét rendesnek nevezni, azzal valaki mást bunkónak nevez.

És vajon nem bunkóság bunkónak nevezni valakit?

2013. szept. 11. 09:07
 16/35 anonim ***** válasza:

Hát nézd. Én az olyan embert aki a villamoson azt kiáltja egy oda a csajszinak, hogy de jól nézel ki, de megdugnálak (true story) azt én valahogy nem tudnám másként jellemezni, de lehet hogy tévedek.

Ahogy azt sem, hogy a csaj pl pasijának vett egy csomó kaját, hogy tudjanak enni ha ott van a lakásán és a srác azt mondja neki, hogy fu*k you (also true story), valahogy azt sem tudnám máskép jellemezni.

Nyilván senki nem tökéletes, de ez azért... na szóval ez kicsit túlmegy valahogy az értelmes kategórián.

2013. szept. 11. 09:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Amúgy én ilyen aranyosságok után szoktam embereket úgy jellemezni ahogy. Meg én nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni, mondani, de lehet én csinálom rosszul.
2013. szept. 11. 09:15
 18/35 anonim ***** válasza:
És az nem bunkóság hogy úgy jellemzel embereket ahogy?
2013. szept. 11. 09:20
 19/35 anonim ***** válasza:

Áh látom nagyon belém akarsz kötni. :)

Nem, ugyanis az az ember, akit én így jellemzek, biztosan alulmúlta többször is azt a minimum standardot amit én elvárok emberektől, tehát ha én mint olyan esetlegesen lebunkózom, azzal felhívom a figyelmét másoknak adott ember hiányosságaira. Mindezzel párhuzamosan általában a kérdéses embernek is szólni szoktam, hogy ez így nem lesz jó, változtatni kellene.

Kielégítő választ adtam?

2013. szept. 11. 09:26
 20/35 anonim ***** válasza:

Nem adtál kielégítő választ, sőt a lehető legrosszabb választ adtad. Mi az hogy a te minimum standard elvárásodnak kell megfelelnie valakinek, mert ha nem akkor te majd szólsz neki hogy ez nem lesz jó? Te sem felesz meg sok ember elvárt minimum standard érékének, akkor most neked is mondják ezt el, hogy figyelj öcsi, ez így nem lesz jó?

Mindenki úgy viselkedik ahogy akar, semmi közöd és semmi jogod megmondani hogy hogyan kellene viselkednie. Hogy szerinted mi lenne a megfelelő viselkedés. Hiszen ezzel azt mondod hogy az a jó és helyes ahogy te gondolod.

2013. szept. 11. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!