Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom? Kihez kell ezzel fordulni? 16 éves vagyok
Figyelt kérdés
Az eddigi barátnőimmel "egy menet" sokszor 2-2,5 ôráig tartott nekem ,pedig sokkal durvábban nyomtuk.A mostani barátnőmmel viszont jó,ha fél óráig tart.A wcre is sokszor járok(pisilni).Éjszakánkènt mindig felkelek wc-zni valamikor háromszor is..a vesémmel voltak gondok,de az lehet kihatással arra,hogy meddig bírom az ágyban?És kihez lehet ezzel fordulni?2013. szept. 5. 17:21
2/15 anonim válasza:
ez a súlyos péniszrövidülés első jele
3/15 anonim válasza:
Nagy poén.... Legalább valami vicceset találtál volna ki. :/
4/15 anonim válasza:
Elhasználódott, sajnos le kell vágni.
6/15 A kérdező kommentje:
Komoly a kérdés,gyökerek..komoly választ szeretnék kapni,mi lehet a bajom?
2013. szept. 5. 17:29
7/15 anonim válasza:
mi vicceset láttok ebben?
2-2.5 óráig én is bírom a gyakori vizelés meg prosztata lehet,de az urológus majd megmondja
ha meg vicc akkor tényleg szar
8/15 anonim válasza:
Komoly kérdésként, akkor ne ezen az oldalon tedd fel, hanem ott ahol szakemberek vannak. ~_~
Amúgy csatlakozom az előző véleményekhez, valószínűleg impotenssé válsz. >_<
9/15 anonim válasza:
hihető, csak itt sok a béna
orvosnál kérdezd meg
10/15 anonim válasza:
aki itt gyökér az te vagy kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!